FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 21:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Daniel Isăilă acuză subţirimea lotului înainte de Supercupa cu Steaua: ”E imposibil să ne descurcăm!”

Pintilii și Yazalde au fost titulari sezonul trecut la Steaua, respectiv Astra
Pintilii și Yazalde au fost titulari sezonul trecut la Steaua, respectiv Astra

Articol de - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 20:43

Isăilă surprinde: crede că sezonul care urmează constituie o misiune imposibilă pentru Astra, din cauza subţirimii lotului


Vara a "topit-o" pe Astra! Echipa din Giurgiu a cîştigat Cupa în faţa Stelei acum o lună şi jumătate, o victorie repurtată după executarea loviturilor de pedeapsă, şi anunţa că e hotărîtă să lupte şi pentru titlu în stagiunea următoare, dar e mai slabă decît era în mai! A pierdut jucători importanţi, precum Karim Yoda, Papp şi Yazalde, plus nume care contau pentru lot, Iorga şi Ştefan Popescu.

Daniel Isăilă e şi el surprins de regresul lotului pe care îl conduce. Antrenorul estimează că Astra se va chinui într-o stagiune în care are de jucat campionat, Cupa Ligii, Europa League, Cupa României.

Şi Steaua e mai slabă
Iar azi debutează cu Supercupa. "Avem probleme de lot. Şi nu mă plîng eu, chiar o să vă convingeţi la meci că ne lipsesc jucători faţă de sezonul precedent! Am nevoie de dubluri, de soluţii în plus pe anumite posturi, fiindcă ar trebui să facem faţă pe toate fronturile pe care avem de luptat şi ne va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil cu jucătorii puţini pe care îi avem acum!", a comentat Isăilă.
Steaua are şi ea un lot mai subţire ca la finalul sezonului trecut. I-a pierdut pe Tătăruşanu, Pintilii şi Piovaccari şi l-a adus pe Arlauskis. Antrenorul Astrei e ajutat de schimbările puţine petrecute în Ghencea, fiindcă nu a mai "spionat" deloc prestaţia campioanei: "Nu am urmărit-o pe Steaua în nici un meci întreg dintre cele jucate în vara asta. Am văzut doar cîteva imagini pe net, părţi din jocuri".

"O victorie în Supercupă ne-ar da încredere şi pentru campionat. Nu mi se pare că Steaua are motive să vină cu gîndul la o revanşă, fiindcă ce a fost în mai a trecut, nu mai contează"
Daniel Isăilă, antrenor Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  11 Iulie 2014, 11:07

Iorga si Popescu erau importanti in lot?? :)) Hai sa fim seriosi, doar Yazalde era important dintre cei plecati!!! Eu cred ca Steaua a pierdut mai mult prin plecarile lui Piovaccari si Pintilii (sper ca Arlauskis sa compenseze plecarea lui Tatarusanu). Cei 2 sunt mai importanti in angrenajul Stelei decat invers la Astra.... Popescu nu stiu daca a fost titular vreun meci, Iorga a fost vreo 3, dar nu a confirmat, Papp ajunsese rezerva lui Gaman. Yoda era titular, dar cred ca a dat un gol tot sezonul....

tbone
tbone  •  11 Iulie 2014, 10:54
Postat de lenan pe 11 Iulie 2014, 10:42

care nu va juca diseara, deci nu "conteaza". oricum, la cit se plinge, nu stiu de ce se mai si prezinta la meci. poate doar vrea sa gaseasca scuze anticipate in caz de infringere si sa spuna ce meserias e el, daca cumva astra va cistiga.

toti fac asa mai ales cu Steaua, si Dinam9 e in reconstructie de 5 ani :)) dar cand au facut 1-1 la Ghencea le-a crescut pipota se bateau cu pumnu in piept ca ei sunt echipa mare si se bat la titlu sau ceva de genu, si la o saptamana le-am dat set game si match in cupa 6-3 :))))) problema la Astra este de fapt care e motivul subtirimii lotului?? parca Negrulae ala e cel mai bogat om din Romania nu? pai si nu isi permite sa dea si el 2-3 mil pe 2-3 jucatori??? ori e bastan ori ce facem aici? sa ai lot de 13-14 jucatori si sa vrei sa lupti pe 4 fronturi inseamna ca esti amator si penibil...dupa 2-3 accidentari incepi sa aduci de la echipa a 3 a jucatori...plus suspendari si oboseala

lenan
lenan  •  11 Iulie 2014, 10:42
Postat de tbone pe 11 Iulie 2014, 10:37

Steaua si-a luat atacant cica

care nu va juca diseara, deci nu "conteaza". oricum, la cit se plinge, nu stiu de ce se mai si prezinta la meci. poate doar vrea sa gaseasca scuze anticipate in caz de infringere si sa spuna ce meserias e el, daca cumva astra va cistiga.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează