FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIA

Delegare cu noroc pentru CFR Cluj la Supercupa României! Astra are un motiv în plus să se teamă

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2016 12:58

Supercupa României, Astra - CFR Cluj, se joacă sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la ProTV și DigiSport.

Meciul va fi condus la centru de Istvan Kovacs, anunță FRF.RO. Arbitrul din Carei va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Vasile Marinescu și Valentin Avram, ambii din București.

Al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan, și el din București, în timp ce observator de arbitri a fost delegat Ioan Onicaș (Zalău).

Istvan Kovacs, 31 de ani, se află la nivel internațional în categoria ”First”, prima după ”Elite”, acolo unde a fost promovat la finalul lui 2015. CFR se poate numi norocoasă după această delegare. N-a pierdut nici un meci atunci când a fost arbitrată de Istvan Kovacs. 

  • CFR cu Istvan Kovacs in toate competitiile: 16 jocuri - 9 victorii - 7 remize - 0 înfrângeri;
  • Astra cu Istvan Kovacs în toate competițiile: 26 jocuri - 11 victorii - 9 remize -6 înfrângeri;

Kovacs a mai condus o singură dată un meci de Supercupă, pe 25 iulie 2007, Rapid-Dinamo 1-1, 7-6 după penalty-uri, acela fiind şi primul său joc important din carieră, debutul în Liga 1 urmând a se consemna în luna următoare, pe 11.08.2007, Poli Timișoara – Pandurii 3-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
898756456920785
Dor Elf  •  17 Iulie 2016, 14:19

Da` unde e albitru in poza??? ca nu vad de fcsb`isti:)))) ***...si aici ati gasit sa puneti o poza cu fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Iulie 2016, 19:33
Postat de mvradulescu pe 16 Iulie 2016, 18:12

Comentarii răutăcioase se vor face indiferent de calitatea prestației d-lui Kovacs (personal cred că alegerea e cel puțin neinspirată, ca multe din deciziile actualei conduceri a FRF), însă vom putea să vedem la lucru două din echipele care peste o săptămână vor începe lupta pentru a ajunge în play off-ul ediției următoare a campionatului ! Să sperăm că vom avea după meci o impresie plăcută și motive de speranță.

CFR nu are cum sa prinda play-offul.E deja penalizata cu 10 puncte!

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Iulie 2016, 19:32
Postat de turbozero pe 16 Iulie 2016, 15:31

de ce nu da cupa direct la cefura?.. prima oara programeaza supercupa la un kilometru de cefura si la 500 de kilometri de astra(supercupa se poate programa la cluj, cupa nu.. care e logica?) excat la jumatatea distantei dintre cluj si giurgiu :)) acum le deleaga un arbitru de casa evident coincidenta e si ungur pe deasupra

Sa stii * concitadinule* ca Sumudica a declarat ca era mai bine daca acest meci era programat in Gruia ca e mai bun gazonul.Pe tine te deranjeaza mai rau decat pe antrenorul Astrei.In plus ,acest trofeu e mai putin important ca si Cupa.Pentru Cupa CFR a jucat pe Arena din Bucuresti.Aia nu te-a deranjat.Nu inteleg de ce urati pe CFR! Probabil esti prea tanar sa stii ca prin anii 79-80 CFR si U schimabu intre ele jucatorii.Adam ,Anca ,Tegean,Ciocan cateva nume de care imi aduc aminte ( si nu oricare!) au jucat la ambele echipe.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează