FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-2

Dică nu vrea să plece din Ghencea: "Nu sînt terminat, mai joc 3 ani!"

La 31 de ani, Dică poate încerca o nouă aventură
La 31 de ani, Dică poate încerca o nouă aventură "afară", după experienţele din Italia, Grecia şi Turcia Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 02:36

Nicolae Dică speră să i se prelungească acordul. Dacă nu, va continua la altă echipă

- Nicolae, ai marcat iarăşi şi ai cîştigat un nou trofeu cu Steaua...
- Sînt foarte fericit pentru acest succes, dar şi pentru că am înscris împotriva lui Dinamo. Era foarte important pentru noi să cucerim Cupa după un sezon nu foarte bun.

- Vei rămîne şi din vară în Ghencea?
- Mie îmi expiră contractul, iar dacă Steaua îmi va face o ofertă, voi rămîne. Mi-am dorit să mă întorc în Ghencea, am revenit cu sufletul şi iubesc această echipă. Dacă nu se va putea să mergem împreună mai departe, asta e. Voi continua în altă parte, pentru că mai pot juca doi-trei ani, simt că mai pot.

- Cum a fost această perioadă petrecută la Steaua?
- Au fost momente grele pentru mine în aceste şase luni, dar am dovedit că am caracter. Am dat totul pentru culorile roş-albastre şi am arătat că sînt un jucător destul de bun, cred că am arătat asta pe teren.

- Nu îţi va părea rău dacă nu vei rămîne?
- Mă bucur că i-am făcut fericiţi pe suporteri. Prin evoluţiile din anii trecuţi, dar şi din aceste şase luni, cred că i-am făcut să mă iubească.

"Lui Dică i-am spus că poate rămîne la Steaua, dar în staff-ul tehnic. Nu că n-ar avea valoare, dar vreau altceva. Îmi doresc să cîştig la trei goluri diferenţă şi voi aduce jucători care să facă asta"
Gigi Becali, patron Steaua


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
luciansj
luciansj  •  26 Mai 2011, 11:58

Dica e varza, nu stiu de ce il vreti sa ramana

h0ulk
h0ulk  •  26 Mai 2011, 10:28

Mi se rupe sufletul cand vad cum se poarta Becali cu Dica:( . Ok daca Steaua ar face intradevar o echipa rapida cu jucatori de mare valoare poate ca Dica nu ar avea loc in primul 11 dar cu siguranta merita pastrat in lot. Eu nu cred k Mini-Costea care a jucat titular meci de meci la echipa retrogradata este un jucator peste Dica, si nici brazilianul necunoascut cumparat pe DVD, la el ramane totusi de vazut. In alta oridine de idei, de la Lacatus incoace DICA, RADOI, NICOLITA sunt jucatorii emblematici ai Stelei raportandune la nivelul actual. Poate multi o sa ziceti de ce l-am inclus si pe balanel, pentru ca desi nu e foarte talentan isi da in fiecare meci sufletul pe teren!

vladutz13
vladutz13  •  26 Mai 2011, 08:45

SI care sunt jucatorii aia care fac diferenta? si sunt cu 3 clase peste DIca???? Wires cel cu un singur picior???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close