Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 08:21 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 09:25

Cristi Pulhac, fost campion cu Dinamo, a criticat în termeni duri situația de la Dinamo, după 1-1 cu FC Bihor (Liga 3), în etapa a doua a grupelor Cupei României Betano.

Fostul fundaș stânga a criticat prestația pe care Dinamo a arătat-o vineri seara și se teme pentru viitorul echipei lui Ovidiu Burcă, aflată acum pe locul 15 în Superligă.

Răsturnare de situație la miezul nopții! Mircea Lucescu a plecat de la Kiev, dar urmează altă provocare: „Nu e finalul”
RETRAGERE
Răsturnare de situație la miezul nopții! Mircea Lucescu a plecat de la Kiev, dar urmează altă provocare: „Nu e finalul”

Cristi Pulhac: „Dinamo merge din ce în ce mai prost”

„Acest rezultat înseamnă mult pentru Dinamo. Eu m-am chinuit foarte mult să văd acest meci. În primul rând ca dinamovist, în doilea rând ca telespectator. Joci cu o echipă de Liga a 3-a... Ai șansa să poți câștiga, să închegi echipa, să ai moral pentru UTA. Se putea schimba echipa în bine. Dar la ce am văzut în seara asta... Mi-e frică.

Mi se pare că Dinamo merge din ce în ce mai prost. Mă uitam la Ovidiu, pare fără speranță. Pare capăt de linie. La alte interviuri îl vedeam mai încrezător. Dar schimbarea lui Burcă ar face mai rău. Jucătorii nu sunt capabili să lucreze cu un alt antrenor. Nu ar fi benefică schimbarea antrenorului.

Mă aștept la ce-i mai rău. Nu văd de unde să mai ia puncte. Eu mă așteptam ca în acest meci să-i iasă jocul, nu neapărat să câștige. Măcar să aibă un joc bun și să aibă un moral bun pentru meciul cu UTA. Dinamo abia are ocazii, abia trage la poartă”, a spus Cristi Pulhac la OrangeSport, în emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Nu ne așteptam la o astfel de replică (n.r. - din partea Bihorului). Ne așteptam să câștigăm. Din păcate, am avut multe șanse de a face 2-0, iar la singurul lor șut pe spațiul porții din repriza a doua, echipa lor a înscris. 

E un rezultat rușinos pentru noi. E o pasă proastă, o situație care începe să fie apăsătoare. Băieții sunt foarte supărați, foarte triști, nu poți să faci un 1-1 contra unei echipe de Liga 3. Este o atmosferă foarte proastă. 

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Ce s-a întâmplat în vestiarul lui Dinamo, după remiza de la Oradea: „Să fim bărbați!”

Momente tensionate în prima repriză din FC Bihor - Dinamo » Două penalty-uri cerute și o încăierare generală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”