FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - CORONA 2-1

Doamnelor şi domnilor, Henrique! » Brazilianul Oţelului a decis calificarea în sferturi: 2-1 cu Corona

Henrique a fost adus de la formația iraniană Aluminium Hormozgan
Henrique a fost adus de la formația iraniană Aluminium Hormozgan

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 22:53

Gălăţenii s-au calificat în "sferturi" după o prestaţie de excepţie a brazilianului transferat la începutul lui septembrie.

Încă o dovadă că transferurile bune nu se fac neapărat pe bani mulţi. Sud-americanul cu meciuri bifate la Corinthians, Henrique de Jesus Bernardo, a avut o evoluţie excelentă de cînd a venit în România şi a făcut şi în Cupă o partidă mare, reuşind să înscrie de două ori, cu capul, fiind aproape de "triplă" după o altă ocazie.

Vîrful de 26 de ani a ajuns la 5 goluri în 6 partide pentru Oţelul şi i-a calificat pe moldoveni "în sferturi", graţie evoluţiei sale.

Confruntarea de aseară a fost frumoasă, pe contre, cu ocazii de ambele părţi, dar şi cu greşeli mari de arbitraj, "centralul" Unimatan refuzînd cîte un penalty ambelor combatante. După primul gol al lui Henrique, Coman a rămas singur cu poarta goală, în unghi, dar nu a putut să găsească plasa.

Tot Coman a scăpat în partea dreaptă, după 25 de minute, a centrat în faţa porţii, şi Antunes s-a împiedicat în minge şi a trimis-o în poartă proprie: 1-1!

Henrique a fost salvatorul gălăţenilor. Şi-a făcut loc în careu şi cu o lovitură perfectă de cap a adus golul doi şi calificarea.

"Sînt foarte bucuros pentru golurile astea. Îmi place în România şi sper ca prin reuşitele mele să ajungem să jucăm finala Cupei şi chiar să o cîştigăm" (Henrique, atacant Oţelul)

593170-otelul-corona-2-1.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  03 Noiembrie 2013, 17:23

E pacat ca Otelul se va desfiinta la vara.

durul
durul  •  01 Noiembrie 2013, 22:41

OTELUL ,TE IUBIM LA INFINIT !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează