FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 2-5)

Doar unul mai are probleme » Un singur stelist încă acuză dureri stomacale

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 22:39

Tătăruşanu, Bogatinov, Adi Popa, Pîrvulescu şi Chipciu s-au refăcut miraculos după virusul ce le-a afectat sănătatea în ultimele zile şi vor putea fi folosiţi în returul semifinalei cu Dinamo, în cazul în care Reghecampf va apela la ei. Singurul care se mai resimte e Răduţ, motiv pentru care mijlocaşul de 24 de ani nu va prinde nici lotul de 18 joi seara.

Deşi încă n-au aflat de la ce s-au procopsit cu virusul ce le-a provocat greţuri, vărsături, dureri de cap şi diaree, plus o stare generală proastă, steliştii au luat decizia de a dezinfecta sala de mese, dar şi bucătăria unde este preparată mîncarea roş-albaştrilor.

În partida cu FC Vaslui (0-1), de vineri, Tătăruşanu, Bogatinov şi Popa n-au evoluat deloc, în vreme ce Pîrvulescu şi Chipciu au ieşit la pauză, întrucît nu se simţeau deloc bine. Răduţ e singurul folosit pe parcursul reprizei secunde al confruntării cu moldovenii, dar la final Reghecampf şi-a făcut autocritica: "Poate că era mai bine să nu fi folosit nici un jucător cu probleme de acest gen".


"Am fost cîţiva care nu ne-am simţit bine. Ba am vomitat, ba ne durea stomacul. Acum realizez că am greşit dorind neapărat să joc. Prestaţia mea a fost slabă şi din acest motiv"
Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua

"E posibil ca cineva din staff să fi fost purtător al acelui virus şi să-i fi contaminat pe toţi ceilalţi"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
georgeudrescu
georgeudrescu  •  15 Aprilie 2014, 20:21
Postat de mushu23 pe 15 Aprilie 2014, 10:03

articol de rahat, ca tot vorbit de virus stomacal.Bai retarzilor, ati avut viroza stomacala sau enterocolita in forma slaba? Aceasta nu tine mai mult de 2-3 zile, mai ales daca iei medicamente, saruri si bei ceai.Meciul stelei a fost Vineri, astazi e marti si probabil ca problema cu virusul nu este de vineri, ci de mai devreme.Miercuri sau Joi. Deci dupa o saptamana, este normal sa te vindeci dupa o astfel de boala si nu o minune, fiindca daca stai o saptamana cu enteroviroza sau enterocolita si te caci pe tine incontinuu sau versi risti sa te deshidratezi si mori.Bai bovinelor !!!

Încerc mereu sa nu mă enervez când citesc ziarul ăsta, dar tre sa recunosc, ei sunt mai tari ca mine. Pai de ce sa te documentezi ce e aia enterocolita virală, in cât timp se vindeca de la sine si altele lucruri extrem de ezoterice, când poți sa scrii zece articole in care îți dai cu părerea dacă a fost sau nu a fost si închei glorios cu o vindecare miraculoasa. Niște iddioți. Nu ei, noi.

cata2630
cata2630  •  15 Aprilie 2014, 14:27

,,s-au refăcut miraculos ,,... tendentios ! urat din partea voastra sa luati la misto niste oameni care chiar sufera... speram totusi sa se scape pe ei si joi... oricum un campionat mai ,,stricat la stomac,, ca asta nu am mai avut

robertturlea
robertturlea  •  15 Aprilie 2014, 13:23

Sunt energizante, nici decum substante interzise. Asta-i Romania, cum pare ceva nou e suspect.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează