FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dolha vrea să îşi ia revanşa în faţa CFR-ului

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Dolha vrea să scape diseară de coşmarul CFR Cluj, care îi putea marca negativ cariera

Meciul de diseară are o semnificaţie aparte pentru Ema Dolha. Portarul de 30 de ani vrea să se răzbune pe CFR Cluj, echipa care îi putea termina cariera şi care l-a refuzat în 2008, înainte să ajungă în Ştefan cel Mare! "Sper să fie meciul meu. Ar fi o revanşă în faţa colegilor, a suporterilor şi a lui nea Cornel Ţălnar, fiindcă au crezut în mine", le-a mărturisit goal-keeper-ul prietenilor.

În urmă cu 10 zile, la partida de campionat, 2-2, Dolha a greşit la golul doi, egalizator, al clujenilor, iar Cristi Borcea l-a mitraliat verbal pentru cele două puncte pierdute. Ema s-a consumat mult după acel meci, n-a dormit două nopţi, dar fanii l-au aplaudat şi încurajat, coechipierii au sărit în sprijinul lui, în timp ce Ţălnar l-a titularizat în derby-ul cu Steaua. "Copile, a venit vremea să scapi de coşmarul CFR Cluj! Dăm <<refresh>> şi eşti ca nou de joi", i-a zis ieri antrenorul lui Dolha, Ţălnar decizînd să-l titularizeze tocmai pentru a-i oferi ocazia să se revanşeze.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  24 Martie 2010, 14:29

orice portar veti baga nu aveti nici o sansa in fata cfr-ului.va spulbera astia,aici in cupa nu prea se fac blaturi iar in acest caz dinamo e pierduta exact ca in uefa unde nu poate face blaturi.cfr cluj va lua cupa iar STEAUA CAMPIONATUL.

 •  24 Martie 2010, 11:57

n-ar trebui bagat pt ca o sa joace sub presiune. mai bine ar juca in meciul asta munteanu sau curca, care ar da incredere defensivei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează