FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL GALAŢI - STEAUA, MÎINE, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel Munteanu rîde de Steaua înaintea Supercupei

Dorinel i-a înţepat din nou pe stelişti
Dorinel i-a înţepat din nou pe stelişti

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 13:33

Antrenorul Oţelului i-a ironizat pe stelişti înaintea Supercupei de duminică, spunînd că nu a trimis pe nimeni în stagiul din Austria pentru a urmări meciurile de pregătire ale roş-albaştrilor.


Dorinel Munteanu vrea să se elibereze de presiunea meciului contra Stelei şi se declară foarte relaxat, pentru că echipa din Ghencea nu are cu ce să îl surprindă: "Echipa Stelei nu s-a schimbat aproape deloc, cum de altfel nici echipa noastră nu a suferit multe modificări. Este un club de tradiţie, însă în ultimii ani la Steaua joacă doar tradiţia", a declarat Dorinel pentru Fanatik.

"Neamţul" a mai declarat că nu s-a preocupat să îşi spioneze adversara în stagiul de pregătire, acestuia fiindu-i de ajuns DVD-urile cu meciurile: "Nici măcar nu am trimis pe cineva în Austria să o urmărească pe Steaua în meciurile amicale. Am făcut rost de cîteva înregistrări pe care le-am urmărit deja, îmi sînt de ajuns". De asemenea, antrenorul gălăţenilor a declarat că în meciul de duminică va folosi acelaşi "11" cu care ne-a obişnuit: "Cu Steaua voi folosi jucătorii pe care îi cunoaşte toată lumea", a încheiat "Munti".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
iulian_luk
iulian_luk  •  16 Iulie 2011, 21:46
Postat de popika pe 16 Iulie 2011, 12:24

A devenit penibil Dorinel de la o vreme!Si a luat lumea in cap de cand hotelul Galati a castigat un titlu pe nedrept.Si presa alimenteaza declaratiile oricaruia ca cica domne neamtul rade de Steaua.Stati oameni buni sa vedeti ca Steaua va bate pe Otelul si dupa aia se vor face de ras si in liga campionilor.Cu jucatorii aia bananieri nu va face multe in Europa.Si in plus in campionat pe noi ne au batut cu 1 0 acasa dupa ce au stat tot meciu cu caruta in poarta si in ghencea au scapat ieftin cu 1 0.Atunci oameni buni cum puteti spune ca ei sunt favoriti la castigarea trofeului?Mi ar fii rusine sa public un astfel de articol dar oricum toata presa sportiva este comandata asa ca punct.Mi e sila.

Cand te gandesti ca "astia" cauta vinovati pentru rezultatele dezastruase de la BAC (..) ?! Este suficient ca cineva sa-ti citeasca comentariul.

iulian_luk
iulian_luk  •  16 Iulie 2011, 21:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De ce, ca asa vrei tu sau iti doresti sa fie asa ? Daca luai BAC-ul erai fan Rapid, iar daca ( printr-o minune ) vei absolvi facultatea o sa devii fanul echipei din orasul tau. Sper ca ai inteles aluzia la chestia asta cu evolutia. Gogule, trezeste-te !

iulian_luk
iulian_luk  •  16 Iulie 2011, 20:59
Postat de udar pe 16 Iulie 2011, 16:00

Campioana BLATURILOR oare de ce statisticile arata ca oTELUL a fost ce-a mai avantajata echipa din ultimile 20 de ani?

Alt "doxat" care traieste in fundatura unui sat. Tu crezi ca daca se dau stiri ( la TV si Difuzor ) numai despre o anume echipa ai impresia ca in Romania doar echipa aia exista? Pe undeva iti inteleg "sentimentele" ( la fotbal ma refer ) , nu te poti lauda cu echipa comunala, dar echipa fanion a judetului ? Aaa, sa nu uit ideia, incearca sa gasesti un atelier de lacatuserie unde sa le ceri alora sa iti faca o testare a cantitatii de creier pe care o mai ai ( daca ai ). Mai etalon de cinste care esti, de Argentina - Peru 6-0 ai auzit, daca nu intereseazate si vei afla si "beneficiile" urmate acestui rezultat ( scor )

Vezi toate comentariile (48)
Comentează