FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  MIOVENI - DINAMO 1-0

Eduard Apostol comentează un moment care nu s-a văzut pe camerele TV, la Mioveni - Dinamo » Clau-gol şi epigonii

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 11:53

Dinamo s-a făcut de pomină, marţi seară, pierzînd la Piteşti în faţa divizionarei secunde CS Mioveni, 0-1. Se pot invoca eroarea puerilă din defensivă, sarabanda de ratări, tragerile de timp ale adversarului, amănuntul că argeşenii jucau pe 3.500 de euro de căciulă sau că spectatorii erau pro-Steaua. Chestii tehnice, mai mult sau mai puţin sportive.

Lipsită de bun-simţ este atitudinea tinerilor în roşu la un detaliu de după un meci în care au reuşit să scrie cîteva rînduri de istorie neagră în palmaresul clubului. Doar Mioveniul nu mai fusese pus pe harta fotbalului de către Dinamo!

În timp ce Stoican îşi urla amarul în vestiar, grăbiţi din cale afară să ajungă la autocar, mulţi dintre angajaţii grupării din Ştefan cel Mare au mîrîit vizavi de faptul că accesul către autocar le era barat de Claudiu Niculescu, înconjurat de ziarişti, pentru un interviu "la panou".

Antrenorul oferea un interviu după una din marile victorii ale fragedei sale cariere de tehnician. "Hai, mă Claule, zi şi tu mai repede, să trecem!" s-a auzit din grupul berbanţilor de pe reţelele de socializare, vorbe rostite cu palma la gură, că aşa e la modă.

Clau, adică domnul Claudiu Niculescu, fost Clau-gol, e bărbatul cu barba sură de acum, fostul mare atacant al "cîinilor" care-i băga în sperieţi pe stelişti. Pe aceiaşi rivali de-o viaţă ai dinamoviştilor care nu se mai tem de actualii puşti ai roş-albilor, ba mai mult îi iau şi peste picior.

Cifrele lui sînt fabuloase comparativ cu ale actualilor "urmaşi" de la Dinamo: Claudiu are 129 de goluri în tricoul "cîinilor", 7 trofee, adică 3 campionate, 3 Cupe şi o Supercupă, 10 reuşite în poarta Stelei, golgeterul Ligii 1 în două situaţii şi puncherul all-time al roş-albilor în Europa, cu 18 goluri!

Poate jucătorii erau supăraţi că nu vine Derby de România mai repede. Aaa, voiau să vadă meciul rivalilor în autocar, ca să ştie cum să-i contracareze mîine! Ori poate voiau să iasă mai repede la şaorma şi la o bîrfă, să se decidă de ce s-a ajuns la eliminarea din Cupa României.

Sau, sigur, erau nervoşi pe faptul că media îi acorda atenţie învingătorului şi era obstrucţionat drumul către autovehiculul cu acea stemă purtată ilegal de prea mulţi dintre ei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
stefy1291
stefy1291  •  31 Octombrie 2014, 07:10

Cum adica "doar Mioveniul nu mai fusese pus pe harta fotbalului de către Dinamo"? I-am mai eliminat o data din cupa, in 2007 sau 2008, din sferturi.

robert1205
robert1205  •  30 Octombrie 2014, 19:36

Claudiu Niculescu un profesionist. Dinamo doar supravietuieste,

daculliber
daculliber  •  30 Octombrie 2014, 16:27

Bravo Eduard Apostol!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează