FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - ASTRA II 1-0

Eric la indigo » Vitinho a calificat Gazul în sferturile Cupei

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 22:12

Mediaşul a jucat anemic, dar a reuşit să urce în "sferturi", prin golul lui Vitinho, vărul fostei vedete de la Gaz Metan


Mediaşul a început prea prudent disputa cu "satelitul" Astrei. Cu o formaţie de rezerve, Gaz Metan s-a chinuit să ajungă în preajma careului advers, iar meciul a fost animat doar de Avram, care a trimis un "trasor" razant cu bara din interiorul careului mare (35). Liţu a punctat şi el pentru statistica partidei primul şut anemic pe poartă, după care a rămas la vestiare. La oaspeţi, Vădrariu ar fi putut să dea lovitura, dar a reluat cu capul imprecis de la 10 metri (45).

Prudenţa excesivă în faţa unei echipe din liga secundă a fost taxată dur de public. Fanii i-au fluierat repetat pe jucătorii lui Pustai, însă Vitinho i-a mai trezit pe medieşeni, cu un lob elegant peste Cezar Lungu (66). Cinci minute mai tîrziu a jucat rolul de servant ideal pentru Avram, dar şutul său a fost blocat de portarul oaspeţilor. Mediaşul a suferit în final, dar avantajul minim a fost de-ajuns pentru o calificare în "sferturi".


"Sînt mulţumit că am reuşit să ne calificăm în «sferturi». Vitinho e mai suplu decît Eric, un jucător interesant care a intrat destul de bine în angrenajul echipei"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  01 Noiembrie 2011, 22:57

nu se compra cu eric niciodata, o sa vedeti

bijuviju
bijuviju  •  28 Octombrie 2011, 10:17

horooooobaaaaaa. du-te la mata . sa dea dumnezo sa dai toti banii furatzi de la gaz metan pe medicamente si pe spitale. amin

solid
solid  •  26 Octombrie 2011, 15:18

Litu asta nu are treaba cu fotbalul, o preluare buna nu face, nu se pozitioneaza bine la centrari...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close