FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

EXCLUSIV Arbitrul e Dinamo 3! :) Dezvăluire inedită despre "centralul" de la Dinamo 2 - Dinamo: "Nu e ceva ilegal"

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 21:25

Arbitrul Horia Mladinovici desemnat de CCA la Dinamo 2 - Dinamo în Cupa României, 32 de ani, este kinetoterapeut la cabinetul medical al celor de la CS Dinamo, iar în timpul liber este arbitru.

Oficiali ai clubului sportiv au confirmat informația pentru GSP.ro. "Nu este ceva ilegal", au comentat oficialii.

E cea mai importantă partidă din cariera sa. Până acum a condus meciuri doar la juniori. Angajatul clubului din Ştefan cel Mare i-a fluierat pe „cîini” la juniori A şi B, iar părinţii altor echipe au luat foc cînd au aflat legătura sa cu roş-albii! Citește detalii AICI!

Mladinovici a avut două faze controversate în minutul 27. Dinamo 2 a cerut penalty mai întâi la hențul în careu al lui Marici, apoi imediat la intervenția portarului Cobrea asupra lui I. Gheorghe, care ieșit pe centrare și-a atins adversarul, nu și mingea, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Octombrie 2016, 14:11

ba chiar nu va e rusine. pai voi sunteti hoti de-a binelea. aia care pun arbitrii nu stiu? si aia sunt hoti. ne e SCARBA de voi.

cobra_z
cobra_z  •  27 Octombrie 2016, 13:58
Postat de andrei.f pe 27 Octombrie 2016, 13:50

Ei da, aşa da, acum Dinamo e sigur în turul următor, joacă două echipe de la dinamo, arbitrate tot de unu de la Dinamo. Nicicând FRF nu s-a umplut mai tare de ridicol

in aceeasi maniera e de dorit ca fcsb sa joace cu viitorul in optimi si astfel veti ajunge sigur cu o echipa in sferturi ...

andrei.f
andrei.f  •  27 Octombrie 2016, 13:50

Ei da, aşa da, acum Dinamo e sigur în turul următor, joacă două echipe de la dinamo, arbitrate tot de unu de la Dinamo. Nicicând FRF nu s-a umplut mai tare de ridicol

Vezi toate comentariile (28)
Comentează