FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL 2-1 / SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI

EXCLUSIV Haos la Ploieşti! » 200 de suporteri au oprit antrenamentul Petrolului, iar jucătorii au chemat Jandarmeria!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 13:16

Situaţia tensionată continuă şi-n această dimineaţă la Ploieşti! Deţinătoarea Cupei României a fost eliminată aseară din semifinalele competiţiei, de Astra, după golul reuşit de Papp în cel de-al patrulea minut de prelungiri.UPDATE 12:40 "A fost o discuţie normală cu suporterii, nu s-au întîmplat foarte multe lucruri! Fanii echipei noastre au fost mai mult deranjaţI de gestul pe care l-a avut Guilherme şi tocmai pentru asta au venit la antrenamentul din această dimineaţă. Nu cred că au fost chiar 200 de suporteri, au fost peste 50. Au discutat cu Răzvan Lucescu şi cu Geraldo. A fost o discuţie normală din punctul nostru de vedere", a declarat Cristi Notaru, ofiţerul de presă al clubului din Ploieşti.

-------

După ce la finalul meciului jucat la Giurgiu, suporterii au cerut socoteală jucătorilor, lui Guilherme i-au cedat nervii şi a scuipat în direcţia ultraşilor aflaţi pe stadion! Aceştia au fost cu greu calmaţi de forţele de ordine, dar fanii au continuat să-i înjure şi să-i facă mercenari pe jucători.

În această dimineaţă, la antrenamentul de refacere programat de Răzvan Lucescu pe stadionul "Ilie Oană", şi-au făcut prezenţa şi 200 de suporteri ai lupilor, care au oprit şedinţa de pregătire şi i-au băgat în şedinţă pe jucătorii. Primii luaţi în colimator au fost Guilherme, pentru gestul de aseară, dar şi Geraldo, unul dintre liderii echipei, cu care suporterii discută atunci cînd există tenisiuni între părţi.

Imediat după apariţia suporterilor la stadion, au venit mai multe echipaje ale poliţiei şi jandarmeriei informaţii de oficialii grupării prahovene de sosirea lor la arenă. După ce-au oprit antrenamentul, fanii i-au băgat în şedinţă pe jucători nemulţumiţi de jocul prestat în partida cu Petrolul, dar mai ales pentru necalificarea formaţiei în finala Cupei României.

Astra s-a calificat în finala Cupei, care va avea loc pe 23 mai, după ce a învins Petrolul cu scorul de 2-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (91)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 Aprilie 2014, 23:27
Postat de copacabana_70 pe 17 Aprilie 2014, 18:19

Baiat destept Guillerme ...isi pregateste venirea la Steaua...va fi idolul galeriei din start.

Nu-i un scenariu imposibil.

1924ultras
1924ultras  •  18 Aprilie 2014, 15:40
Postat de sphinxx pe 17 Aprilie 2014, 14:25

ce relevanta si ce legatura are? :))) vorbesti numai prostii.stai linistit ca citim si noi pe-aici. si acest oras e degradat in mare masura de cei ca voi care vin aici isi fac treaba, le place ca au de toate, exista posibilitati etc si apoi in cel mai pur stil provincial scuipa si cand se duc pe-acasa injura ca e orasu murdar si sunt Bucurestenii tarani si prost crescuti.Pacat de cei care chiar apreciaza acest oras si merita sa fie aici, pentru ei tot respectu.pentru tine? nu ma obosesc sa zic.

De cat timp ti-ai schimbat buletinul de moldova?

mandpv964
mandpv964  •  18 Aprilie 2014, 12:26
Postat de pexibaniaz pe 17 Aprilie 2014, 19:15

In urma cu 5 ani, am fost prin Ploiesti. Era un meci, nu stiu cu cine exact pentru ca nu ma interesa, dupa ce am trecut pe strada celebra plina de sicrie, Rudului, m-am ratacit oarecum si am ajuns prin zona stadionului. La stadion erau in jur de 40 de fani ai petrolului, jumatate dintre ei copii. Doua, trei desene pe pereti cu "lupii galbeni" si "Hai Petrolul", in rest liniste si lume putina. La 5 ani dupa, pe stadionul lui Petrolul apar 15.000 de fani, toti trup si suflet ai Petrolului, cu pretentii de cupe europene si finale de cupe, cu pretentii de a castiga campionate. Chiar daca poate, in urma cu 2-3 ani, multi dintre ei tineau chiar cu Astra Ploiesti.

Zau?Pai amice moldovan,in Ploiesti te poti rataci da-n Vaslui?Doua ulite si-o fundatura si gata satul!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează