FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »   CS AFUMAȚI - FC BOTOȘANI 1-0

Executați de "Mr. Penalty" » FC Botoșani a cedat surprinzător în fața unei divizionare secunde, 0-1 cu CS Afumați, după un gol marcat de Olariu

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 00:00

Moldovenii au încântat în acest sezon, însă Matulevicius și compania par să fi intrat într-o pasă foarte proastă. Ultima ispravă?

Eșecul de ieri, de la Afumați, 0-1. Deși s-a bazat pe doar câțiva titulari, Leo Grozavu și-a dorit calificarea, drept dovadă i-a introdus de la pauză pe Golofca și pe final pe Willie. Nu a fost de ajuns!
Gazdele au scăpat pe contraatac cu 6 minute înainte de pauză, iar Vasile Olariu, jucător cunoscut publicului din România drept "Mister Penalty", a tras sub bară și a făcut 1-0. Mijlocașul de 29 de ani și-a căpătat acest renume după o serie impresionantă de lovituri de la 11 metri transformate pe când evolua în tricoul Victoriei Brănești.

Botoșaniul a ajuns astfel la a treia partidă fără victorie, în vreme ce ocupanta locului 9 în "B" poate visa la o întâlnire în "optimi" cu unul dintre granzii Ligii 1.

CS Afumați - FC Botoșani 1-0

A marcat: Olariu (39)

Afumați: Obretin - Robicek, Patriche, Buzea, Covalschi - Balgiu, Olariu - Ad. Popa (85 Vl. Tudorache), Pivniceru (73 Șt. Vasile, 90Ă4 Costache), Petculescu - Vlada. Antrenor: Vasile Neagu

FC Botoșani: Albuț - Patache, A. Burcă, Fl. Plămadă, Sg. Popovici - Bordeianu, Târnovan (46 Golofca), St. Cucu - Herghelegiu, Matulevicius (71 Greu), L. Fulop (82 Willie). Antrenor: Leo Grozavu

"Cum să te elimine Afumațiul?! Ne-au bătut unii vai de mama lor, suntem de cascadorii râsului! Iar am ajuns pe toate televiziunile... Din păcate, cu lucruri negative!"
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, pentru Monitorul de Botoșani

"Rușine, rușine, rușine! A fost terenul mocirlos?! Adversarii au tras de timp?! Sunt scuze și nu mă interesează! Suntem, totuși, pe locul 4 în Liga 1, nu ne putem bate joc de club și de suporteri!"
Cornel Șfaițer, președinte FC Botoșani

PANDURII / Cu juniorii la Craiova?

Gorjenii s-au săturat de promisiunile conducerii, care a transmis echipei în repetate rânduri că se vor plăti salariile restante. Ieri, răbdarea a ajuns la final și fotbaliștii lui Grigoraș au refuzat să se antreneze. "Da, e adevădat că nu s-au antrenat. Din păcate, s-a ajuns la capătul puterilor. Avem aproape zece luni de când sperăm să se îndrepte situația. Respect munca jucătorilor. Există riscul să mergem cu juniorii la Craiova", a declarat președintele Narcis Răducan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează