FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI - FCSB, JOI, 21:30, PROTV, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

FCSB, afară din Cupa României?! » Decizia incredibilă luată de Dică

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 16:23

FCSB a pierdut trei meciuri consecutive, cu Poli Iași, Viktoria Plzen și Astra, însă Nicolae Dică va merge cu rezervele și la partida de Cupa României cu ACS Poli Timișoara, de joi.

Niciunul dintre titularii de drept de la FCSB nu se va regăsi în echipa de start care va evolua împotriva lui ACS Poli, după cum anunță TV Digi Sport. În schimb, din lot fac parte jucători precum Ardelean, Szecui, Ianis Stoica sau Pacionel.

Singurii fotbaliști mai cunoscuți pe care s-ar putea baza tehnicianul roș-albaștrilor sunt Achim, Lucian Filip, De Amorim, dar și portarul Andrei Vlad. 

A treia echipă a lui Nicolae DicăA. Vlad - Pleașcă, Laurențiu Ardelean, Artur Jorge, Mario Mihai - Vl. Achim, L. Filip - P. Szecui, Ianis Stoica, De Amorim - Emilian Pacionel

După înfrângerea 0-2 suferită în campionat în fața Astrei, Nicolae Dică a recunscut faptul că se teme pentru postul său, având în vedere că lipsa rezultatelor îl poate determina pe patron să-l demită.

3.75 
este cota pe care Timișoara o are în acest moment pentru un succes în 90 de minute cu FCSB. Înaintea apariției acestor informații, bănățenii aveau cota 6.25 la victorie! 

"Am emoții în privința postului meu, știu că dacă nu am rezultate pot fi dat afară. E valabil pentru orice antrenor" Nicolae Dică, după meciul cu Astra

Partida dintre ACS Poli Timișoara și FCSB, din optimile de finală ale Cupei României, se va juca joi, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în direct pe ProTV, TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Noiembrie 2017, 07:41

nu cred ca il va prinde meciul cu Viitorul pe Dicã in postura de antrenor al echipei....

991226424232948
Ianculescu Ciprian  •  30 Noiembrie 2017, 03:36

scor final poli-steaua 4-0 :)

991226424232948
Ianculescu Ciprian  •  30 Noiembrie 2017, 03:32

Evident, pt blatul din campionat :)

Vezi toate comentariile (48)
Comentează