FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BUZĂU - URZICENI 0-1

Final cardiac

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Urziceniul s-a calificat în ultimul act al Cupei, dar Buzăul a avut un penalty în prelungiri.

A fi sau a nu fi în istorie? O is­torie cît o participare în Cupa UEFA la vară! Nici mă­car această miză nu le-a impul­sionat pe cele două echipe, care au arătat un fotbal mediocru. Fazele cele mai importante au fost de fapt nişte pseudo-ocazii. Primul şut pe spa­ţiul porţii a venit abia în minutul 40, o lovitură de cap anemică a lui Dă­nă­la­che de la şase metri.

Buzăul s-a trezit abia în repriza se­cundă, după intrarea Cl. Ionescu, care l-a întins din lovitură liberă pe veteranul Stelea (59). Dănălache ar fi putut să-i ducă pe ialomiţeni direct în Europa, dar a tras pe lîngă (67). Atacurile în valuri ale Unirii s-au materializat tîrziu, în ultimul minut al partidei, prin şutul însetat de glorie al lui Pădureţu. Gol de finala Cupei, gol de 30.000 de euro pentru fiecare jucător al Urzice­niu­lui şi un antrenament suplimentar pentru eroul meciului.

Penalty în prelungiri!

În prelungiri, Buzăul a cerut penalty la Tudose, care a fost tras de tricou în careu de Galamaz. “Centralul” Constantin a lăsat jocul să continue. Antrenorul Ştefan Stoica a luat foc! S-a dus spre asistentul Vidan şi a fost la un pas să-l ia la bătaie pe arbitru! Au fost zeci de secunde de scandal, iar tehnicianul Gloriei a fost trimis în tribune, eliminat, de către Augustus Constantin.

Stoica a vrut să-l bată pe asistent

În prelungiri, Buzăul a cerut pe­nalty la Tudose, care a fost tras de tricou în careu de Gala­maz. “Centralul” Constantin a lăsat jocul să continue, iar an­tre­­norul Stoica a luat foc! S-a dus spre asistentul Vidan şi a fost la un pas să-l ia la bătaie! Au fost zeci de secunde de scandal, iar tehnicianul Gloriei a fost trimis în tri­bune, eli­mi­nat, de către Augustus Constantin.

“Sînt supărat pe tîlhari”

După meci, buzoienii au lansat a­tacuri dure la adresa arbitra­jului. “Chiar aşa, nu vor să vadă că a fost penalty (foto)?! Tre­bu­­ia să ne spu­nă, că nu mai ve­neam la meci azi!”, a spus antre­no­rul Ştefan Stoi­­ca. “Plec supărat pe aceşti tîl­hari, e o coaliţie. Ne du­cem crucea, nu putem cîştiga cu ase­menea ar­bitri niciodată”, a adăugat şi finan­ţa­torul Costel Bucur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  18 Aprilie 2008, 09:54

NU INTELEG CE TOT AVETI CU GLORIA BUZAU!!!DECE TINE-TI MORTIS K ECHIPA ASTA RETROGRADEZE? DE LA INCEPUTUL CAMPIONATULUI GLORIA A FOST FURATA DE ARBITRI SI NIMEMI NU A SPUS NIMIC,NE-AM VAZUT INCONTINUARE DE JOCUL NOSTRU SI NU NE-AM LUAT DE ALTE ECHIPE. GLORIA ARE UN LOT TANAR SI MERITA SA RAMANA IN A. DAK BUZAUL AR FIJUCAT IN FINAL SI AR FI SCOS CFR???? PT UN FUTR PE FATA NU MAI ZICE NIMENI NIMIC???? RUSINE OLE,OLE TE IUBIM BUZAULE,BAIETII SUNT MANDRA DE VOI K ATI AJUNS PANA AICI.

 •  18 Aprilie 2008, 09:50

felicitari gloria buzau ! iar celor ce nu au ce face si isi dau cu parerea ii intreb atat? UNDE AU FOST ''GRANZII'' de bUCURESTI,ca aseara nu i-am vazut? iar trioul asta de fok MM-petrescu-moldovean sa fie fair-play si sa recunoasca faptul ca aseara au fost cu mult sub o nou-promovata......l-am condamnat pe ganea cand a strans arbitrul de gat,acum imi dau seama cata dreptate a avut...augustus si vidan meritau executati in piata publika pt meciul de aseara si maia els pt faza din prelungiri

 •  18 Aprilie 2008, 08:44

Ce bine imi pare cand vad Steluta in pragul disperarii. Poate retrogradeaza, pt ca m-am cam saturat de SLUGI. HHA HHA HHA HHA HHA HHA HHA HHA HHA HHA

Vezi toate comentariile (20)
Comentează