FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - DINAMO

Flavius Stoican îi aruncă mănuşa lui Claudiu Niculescu: "Jucăm meciul cu Mioveni ca pe o finală" » Ce spune tehnicianul lui CS Mioveni

Articol de - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 18:09

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre meciul cu CS Mioveni din "optimile" Cupei României, care reprezintă un duel, atît cu una dintre fostele sale formaţii, cît şi echipa bunului său prieten Claudiu Niculescu.

"Iată că s-a îndeplinit dorinţa oamenilor grupării argeşene. Ştiu cît de mult au vrut Niculescu, membrii stafului său şi primarul Georgescu să aibă meci contra lui Dinamo în Cupa României. Cei de acolo consideră că dacă au eliminat o echipă redutabilă precum Astra vor reuşi aceeaşi ispravă şi cu noi.

Felicit Mioveniul pentru rezultatul cu deţinătoarea Cupei, însă vom vedea la finalul meciului direct dacă ar mai fi vrut să joace cu noi. Oricum, noi vom trata acest meci ca şi cum am juca finala", a spus Flavius Stoican.

Antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu, a replicat prin intermediul GSP.RO, referitor la meciul cu Dinamo, care se va juca pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti.

"Şi noi vom trata adversarul şi partida ca şi cum am juca o finală. Dinamo este favorită, nu trebuie să ne supraevaluăm. Echipa "cîinilor" este pe val. Noi vrem să ieşim cu fruntea sus, la finele întîlnirii, şi, de ce nu, învingători. Sperăm la calificare, dar ştim că trebuie să muncim. N-am nimic de demonstrat nimănui, nu caut cearta. Este un meci special prin prisma faptului că jucăm contra unei echipe mari în "optimile" Cupei".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
traian_v
traian_v  •  27 Octombrie 2014, 19:06

MULT NOROC Claudiu!!! Multumim pentru ce ai facut pentru echipa Clujului !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 19:01
Postat de samy_forever pe 02 Octombrie 2014, 16:14

Va da batuta Mioveniul ca la hotii de cai : )))))))))))))))))))))))

razi aiurea, nici tu nu stii dc..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 19:01
Postat de bazileon pe 03 Octombrie 2014, 09:29

Eu tin minte un meci, in Groapa, in ultima etapa, cu Argesu' lui Dobrin. Atunci a fost mare suparare, dar azi vin si intreb: cum era cu putinta ca "echipa securitatii", cum racnesc atatia capiati, sa piarda meciul? Sau: o vedeti pe Steaua intr-o astfel de ipostaza? Pai intra Coana Leana pe teren si oprea jocu': 3-0 pentru Steaua!

intrebarile tale sunt retorice. acei useri care posteaza aceste mizerii au suferit mult in perioadele de dominatie categorica ale lui dinamo. si asta se vede acum..)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close