FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA SUCEAVA - STEAUA

FOTO EXCLUSIV Ca la Techirghiol! Surpriză neplăcută pentru stelişti în Moldova

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +4   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 21:46

Ploaia căzută astăzi în Suceava a afectat destul de grav starea gazonului de pe stadionul Municipal. Astfel, la ora de start a partidei dintre Foresta şi Steaua, existau porţiuni mari în care gazonul lipsea cu desăvârşire, o adevărată mocirlă pretabilă mai mult pentru băi de nămol.

Laurenţiu Reghecampf declara înaintea partidei că se teme de acest lucru: "Va fi un meci greu cu Foresta, ţinând cont de condiţiile terenului. Va fi greu să pasăm dacă plouă. Va fi un meci de luptă, în care echipele nu vor putea să construiască".

Partida dintre Foresta Suceava şi Steaua Bucureşti este transmisă în direct pe Dolce Sport 1, Digi Sport 1, Pro TV şi liveSCORE pe GSP.ro.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  27 Octombrie 2016, 22:28

normal, aia joaca pe alt teren. intotdeauna echipa cu care tinem joaca singura, pe un teren nemeritat (de prost, de regula, pentru ca echipa noastra e intotdeauna mai tehnica).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează