FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂNĂTATEA CLUJ - FCSB 1-6

FOTO Faza serii în meciul de Cupă al FCSB a ajuns și în Marca » Ce au remarcat spaniolii

FOTO: telekomsport.ro
FOTO: telekomsport.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 11:24

FCSB s-a impus în 16-imile Cupei României, 6-1 cu Sănătatea Cluj, într-un meci în care Nicolae Dică a mizat pe mai mulți jucători.

Printre copiii care au jucat la FCSB a fost și mijlocașul Ianis Stoica, 14 ani, care a bifat 30 de minute, a marcat un gol și a devenit cel mai tânăr debutant și marcator din istoria FCSB.

Performanța juniorului stelist a ajuns în presa internațională, iar spaniolii de la Marca au scris despre tânărul mijlocaș, care a scris istorie pentru FCSB. "Ianis Stoica, debut cu gol la Steaua București...la 14 ani!", este titlul știrii de pe site-ul cotidianului de casă al celor de la Real Madrid.

screenshot 2

"Ianis Stoica, 14 ani, a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat pentru Steaua, anumit redenumită FCSB. A debutat și a marcat pentru istorica echipă românescă" notează Marca

"Pentru mine e un vis. Să vină Denis Alibec sau Constantin Budescu să-mi spună «salut» e ceva foarte important pentru mine. O să scriu o carte despre acest meci, pentru mine e incredibil. După ce am fost chemat la încălzire de MM Stoica, mi s-au înmuiat picioarele. Credeam că visez și că nu e real ce se întâmplă", a spus Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, la TV Digi Sport.

"Emoții mai mari decât la debutul meu"

Pompiliu Stoica (41 de ani), fost fundaș stânga la Steaua în anii 2000, a vorbit despre performanța reușită de fiul său.

"El își dorește enorm să ajungă fotbalist, dar trebuie să muncească foarte mult. Am avut emoții mai mari decât la debutul meu. De când a intrat pe teren, am trăit altfel meciul. Mi-a zis că îi place de Budescu și Alibec. Mi-a declarat că e o atmosferă plăcută la echipă", a spus Stoica la Pro X.

Citește și: Cupa picilor » 3 juniori care au impresionat ieri în Cupa României și au răsturnat topurile all-time: "Hagi mi-a zis că n-a văzut fotbalist mai talentat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
164609984023475
Costel Ivascu  •  26 Octombrie 2017, 23:26

Bravo Hagi,BRAVO BECALI,santeti singurii care mai faceti ceva pentru fotbalul romanesc,meritati atetia presei din afara.BRAVO STEAUA,BRAVO VIITORUL,restul este gargara.

164609984023475
Costel Ivascu  •  26 Octombrie 2017, 23:16

Stati in divizia 4 si priviti cu invidie cum "ciobanul", care v-a salvat, cand erati desfintati si care duce numele de STEAUA, acolo unde ii este locul,iar voi traiti cu iluzia numelui steaua,care nu poate supravietui decat prin alipirea cu alte cluburi care si ele deabia pot supravitui,sau din suventii date de la stat,pe spinarea oamenilor.

risc_mix
risc_mix  •  26 Octombrie 2017, 19:10

Acum e bine bă ciobane? Când a jucat Craiova cu 4 juniori în meciul cu Viitorul făceai spume. Acum vă mândriți că jucați cu copii de 14,15, 16 ani. Meschinilor !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează