FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2, 4-2 DUPĂ PENALTY-URI

FOTO Lăsaţi cu ochii-n soare! » Dinamovişti şi clujenii au avut parte de o atmosferă monotonă

Imagine dezolantă cu Arena Națională. Zeci de mii de scaune goale și doar cîteva mii ocupate +4   FOTO
Imagine dezolantă cu Arena Națională. Zeci de mii de scaune goale și doar cîteva mii ocupate

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 iulie 2012 23:50

Străzile adiacente Arenei Naţionale au fost bătute ieri doar de soare, nu şi de picioarele microbiştilor.

Primul trofeu al anului nu a prea reuşit să-i dezlipească pe fani de piscină şi de berea rece, iar atmosfera a semănat cu Campionatele Naţionale de Atletism, disputate pe arena din Ştefan cel Mare.

Chiar dacă au promis că vor umple arena imediat ce vor scăpa din "Groapă", suporterii nu s-au ţinut de cuvînt, iar aseară s-au strîns în media lor obişnuită la meciurile de acasă din sezoanele precedente, adică în jur de 5.000! Dacă ai fi avut o pătură, cîteva sandvişuri şi o apă rece, gazonul de pe Arena Naţională te-ar fi tentat la picnic pînă la apariţia echipelor pe teren.

S-au certat pe România
Apariţia jucătorilor a adus şi prima răcoare a tribunelor la 33 de grade Celsius. Fanii CFR-ului, 700 la număr, au cîntat şi şi-au strigat favoriţii, iar roş-albii le-au răspuns ironic amintindu-le de rivala din oraş. "U Cluj Napoca" şi "Afară, afară, cu ungurii din ţară" au fost scandările preferate ale "cîinilor". Arădenii au răspuns cu o scandare menită să infirme ironiile bucureştenilor: "România, România".

La un pas de bătaie, despărţiţi de o grupă de copii
O greşeală organizatorică ar fi putut duce la evenimente neplăcute. Fanii CFR-ului, grupaţi în două sectoare la peluza a 2-a, nu au fost împrejmuiţi de mai mult de 20 de bodyguarzi. Lîngă ei, un grup important de dinamovişti, care, în momentul în care şi-au dezvăluit apartenenţa, au fost la un pas să se trezească peste ei cu CFR-iştii.

Singurul gard între cele două grupuri era unul viu, format dintr-o grupă de copii veniţi la meci. Forţele de ordine au aplanat însă la timp conflictul şi au suplimentat forţele de ordine, spiritele fiind calmate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
visarion
visarion  •  16 Iulie 2012, 07:27

Domle,ceva ,ceva adevar este:dupa dictatul de la Viena,CFR Cluj s-a inscris in campionatul ungar si a si castigat o editie.Spre deosebire de ei,U Cluj,a ales sa se refugieze la Sibiu.Au trecut aproape 70 de ani de la acele evenimente,dar asa e romanul:are tinere de minte!

cipri_f84
cipri_f84  •  15 Iulie 2012, 15:43

Cei de la National Arena au anuntat 9.960 de spectatori, deci nu mai abera cu 5.000 ! Oricum la ce preturi au fost la bilete, au fost prea multi. La steaua in Europa League a fost 10 lei biletul.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iulie 2012, 14:18

Ii rugam pe dinamovisti si pe, ma scuzati ca trebuie sa folosesc un astfel de nume impropriu, "fanii cfr" sa se uite diseara la un meci amical. Nu e o supercupa a Romaniei, nu e pe un stadion ultramodern, nu e miza, nu sunt bani pentru prime....dar are ceva ce ei nu o sa aiba prea curand: o ATMOSFERA SENZATIONALA si multi fani care iubesc cu adevarat culorile clubului. Apropos, vrei sa vorbim despre numarul de spectatori? Are rost?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează