FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI 4-1

FOTO+VIDEO / UPDATE Zi neagră pentru brigada de arbitri de la Astra - ACS Poli » 3 penalty-uri neacordate, 2 dictate eronat, 1 gol din ofsaid!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 19:41

Brigada de arbitri condusă de Adrian Comănescu a făcut praf meciul tur dintre Astra și ACS Poli (4-1), din semifinalele Cupei României. Au fost cel puțin 7 erori grave de arbitraj: două penalty-uri date aiurea pe simulările lui Budescu, alte 3 neacordate, tot cu "decarul" Astrei în prim-plan, un gol marcat după un ofsaid și un fotbalist care a fost iertat de eliminare: 

VIDEO cu fazele controversate

1. În minutul 3, Budescu a căzut în careu în urma unui duel cu Soljici, iar centralul Adrian Comănescu a dictat o lovitură de la 11 metri intens contestată de oaspeți.

Imaginile arată că Budescu (în negru) este cel care îl calcă pe mijlocașul timișorenilor, după ce Soljici a intervenit și a lovit primul mingea. 


Foto: Captură TV Dolce Sport

Același Budescu a executat penalty-ul și a deschis scorul pentru gazde.

2. Câteva minute mai târziu, ACS Poli a egalat la capătul unei acțiuni de contraatac în care Mailat a fost lansat în partea dreaptă de Croitoru. Mijlocașul a avansat și a pătruns în careu, pasând în centru, de unde Popovici a reluat în poarta goală.

Totuși, reluările TV Dolce Sport au arătat că Mailat (primul în alb din stânga liniei) a fost în poziție de ofsaid în momentul în care a primit pasa de la Croitoru, dar asistentul Alexandru Cerei din Cluj-Napoca nu a ridicat fanionul. 


Foto: Captură TV Dolce Sport

3. În minutul 36, Croitoru îi pune o talpă pe gleznă lui Takayuki, dar primește doar "galben". "Era de roșu direct!", a dat verdictul fostul arbitru Dan Lăzărescu, în studioul Dolce. 

4. În minutul 50, la 2-1 pentru gazde, Budescu a căzut la marginea careului după ce a fost tamponat de Neagu de la oaspeți, care n-are vreo treabă cu mingea. Comănescu a lăsat jocul să continue. Coliziunea pare să aibă loc pe linia de 16. 

5. În minutul 52, tot la 2-1, Comănescu dictează al doilea penalty al partidei. Budescu a simulat că Bocșan l-ar fi lovit cu piciorul în cap, dar pe reluări se vede că între cei doi nu a existat contact. "Centralul" a fost păcălit din nou de "decarul" campioanei, iar scorul a devenit 3-1. 

6. În minutul 60, Scutaru îl agață în careu pe Budescu, intrare nesancționată de Adrian Comănescu. Dan Lăzărescu s-a pronunțat pe reluări: "Penalty clar!". 

7. În minutele de prelungire ale partidei, Comănescu a mai greșit grav o dată, când Bocșan l-a lovit în careu cu ambele picioare pe Budescu, în încercarea de a-l deposeda. Fundașul nu atinge mingea, dar centralul nu acordă penalty.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
368023036732853
Iuga Mircea  •  26 Aprilie 2017, 07:06

D-le lazarescu(nu meriti nume cu litera mare) daca Croitoru merita rosu ptr. talpa pe piciorul lui Takayuki,atunci si Budescu merita rosu in minutul 3 la:talpa pe piciorul lui Solici(la primul 11m ptr. Astra).Sau tu nu vezi nimic,atunci cind e vorba de POLI.Eu ma intreb lui comanescu nu i-a tremurat mana cand a intins-o dupa bani la cat de prost a arbitrat si ce a zis cand a ajuns acasa si nu ia fost rusine ca a dus familiei bani nemeritati?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  26 Aprilie 2017, 06:40

ce va plangeti de arbitraje simplu arbitrezi prost amendat pana ce arbitreaza moca

ovialex23
ovialex23  •  25 Aprilie 2017, 23:46
Postat de babahuda pe 25 Aprilie 2017, 22:40

se pare ca tu te uiti a aragaz la ochiu maro si vezi distorsionat ..sper sa fi vazut fazele la digi ,4 11m neacordate astrei si unu la simuarea lui budescu ,la primu 11m ,la al doilea e discutabil ,piciorul timisoareanului era la nivelul capului ,ca la lovist sau nu ,e joc periculuos ,se dicteaza infractiune ..ce a gresit comanescu e a nu a dat rosu ,el a crezut ca budescu a fost lovit daca dadea 11m doar pt joc f periculos trebuia dat galben ..asa ca schimbati aragazu si iati un cosmos 3 ca tot te faleai cu el in timpuri apuse cand mergeai cu volga neagra .

Mai invata limba romina si gramatica: "te uiti a aragaz" / "simuarea lui budescu"/ "ca la lovist"/"e joc periculuos" / "comanescu e a nu a dat rosu" / "iati un cosmos 3". Esti minunat. Esti bun de pus in rama !!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează