FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO

Frăţia duşmanilor » Steaua şi Dinamo au ajuns la o înţelegere: cîte locuri vor avea fanii echipei oaspete la meciurile din Cupă

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 00:13

Steaua şi Dinamo au bătut palma pentru "dubla" din Cupă, fiecare galeriei urmînd să ocupe cîte o peluză din Arena Naţională.

Se anunţă spectacol de zile mari în cele două Derby-uri din semifinala Cupei României! Liderii celor două galerii s-au întîlnit ieri şi au bătut palma pentru o reciprocitate nemaiîntîlnită în istoria meciurilor directe!

Astfel, fiecare tabără va beneficia de cîte o peluză la cele două partide. Întîlnirile se vor disputa pe Arena Naţională şi sînt programate pe 26 martie, cu Steaua gazdă, şi pe 17 aprilie, cînd "cîinii" vor fi organizatori.

Cîte 8.000 de oameni
Astfel, la fiecare meci formaţia oaspete va beneficia de o peluză. Totuşi, avînd în vedere că pentru securitatea spectatorilor e nevoie de zone tampon pentru a delimita sectorul respectiv de celelalte, din cele aproape 13.000 de locuri, cît are fiecare peluză, doar aproximativ 8.000 de scaune vor fi ocupate.

2.000 de suporteri a avut Dinamo la partida din Ghencea, conform reciprocităţii dintre cele două galerii pentru meciurile din Liga 1

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Căutăm perfecţiunea"
Stoican le-a ţinut ieri un nou discurs jucătorilor, primul după remiza, 1-1, din Ghencea: "Gata, am terminat meciul cu Steaua! Degeaba am fost lăudaţi şi ne-am simţit mîndri după acea partidă, dacă nu batem luni Corona, acasă. N-am fost perfecţi, or, noi trebuie să căutăm perfecţiunea! O căutăm pînă o găsim".

Laude pentru ziarist
Redactorul şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Andrei Vochin, a predat luni un curs la Şcoala de Antrenori, iar tehnicianul roş-albilor, Flavius Stoican, a ţinut să precizeze: "Nu este prima oară cînd observ că Vochin este printre cei comentează despre fotbal şi sînt pricepuţi la aşa ceva. Mă uit cu interes la emisiunile în care apare, consider că am de învăţat şi eu din comentariile lui. Cu toţii putem învăţa unii de la ceilalţi în fotbal".

Inbox
- Asanovici după criticile primite la finalul partidei din Ghencea: "Nu mă interesează ce se spune despre mine, antrenorul nu m-a certat, din contră, m-a susţinut. Nu e vina mea că a luat Dinamo gol, cel puţin nu mai mult decît a echipei".
- Stoican despre surprizele "cîinilor" de la prima reprezentativă: "Laurenţiu Rus e unul din plămînii echipei, antrenamentele pentru el sînt meciuri oficiale, iar Steliano Filip a crescut fantastic".
- Filip este suspendat pentru meciul cu Corona, în locul său favorit să joace titular este Grecu.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
cainerau1953
cainerau1953  •  05 Martie 2014, 13:12
Postat de bamse1901 pe 05 Martie 2014, 09:30

vochin merge colaborator pt nationala, numai ca nimeni nu-i propune asa ceva

bah sa stii ca nu m-am gandit niciodata la asta Da ai dreptate, chiar am avea nevoie de el, doar prin vorbele pe care le spune iti face sa-ti dai seama ce doxa de fotbal e omu, chiar am fi buni cu el colaborator, dar ne trb intai de toate un selectioner adevarat, cu idei, cu sange in instalatie :)))

cainerau1953
cainerau1953  •  05 Martie 2014, 13:10

bah sa stii ca nu m-am gandit niciodata la asta Da ai dreptate, chiar am avea nevoie de el, doar prin vorbele pe care le spune iti face sa-ti dai seama ce doxa de fotbal e omu, chiar am fi buni cu el colaborator, dar ne trb intai de toate un selectioner adevarat, cu idei, cu sange in instalatie :)))

cainerau1953
cainerau1953  •  05 Martie 2014, 12:58

insfarsti ceva civilizat respect galeria stelei la aceasta actiune cat si cea a dinamovistilor, akuma mai trb doar sa se respecte termenii contractului ca 5telisti de multe ori ne-au dat teapa !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează