FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GEST

Gest superb al steliștilor înaintea meciului de la Mioveni » Cum au recompensat jucătorii lui Reghe pompierul care a resuscitat un câine

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 19:11

Jucătorii lui Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit în această după-amiază la Pitești cu Mugurel Costache, pompierul devenit celebru după ce a resuscitat un câine prins într-un incendiu.  

Întreg staff-ul Stelei l-a felicitat pe pompier pentru gestul său deosebit, oferindu-i un tricou personalizat, dar și bilete la meciul cu CS Mioveni din această seară. 

"FC Steaua București îl felicită și îi mulțumește lui Mugurel pentru altruismul său și pentru imaginea pozitivă pe care a oferit-o tuturor românilor, prin gestul său", au punctat steliștii într-un comunicat postat pe o rețea de socializare. 

Din păcate, câinele a murit astăzi în urma unui stop cardio-respirator, după o luptă de mai multe zile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Decembrie 2016, 21:09

Ce e atat de...fantastic ??!!! A dat un tricou unui om care a făcut o faptă bună ! Acum cateva zile Dinamo prin trei jucători a făcut daruri pentru ...PATRUZECI DE COPII și nu a mai fost un gest...”fantastic”...*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  14 Decembrie 2016, 20:37

Foarte frumos, felicitari!

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  14 Decembrie 2016, 20:20

Pentru 123kzs123: la "stelişti", proştii ăstia au gafat de două ori, căci corect ar fi fost "fecesebiştii". Tîmpenia lor monumentală dă, însă, în pîrg pe de-a-ntregul "ştirii": un pompier face un gest de omenie pentru un cîine, iar fecesebiştii i-au dat o cîrpă şi un bilet; condeierii apocalipsei au şi tras concluzia: "gest... fantastic"!!! Din păcate, cîinele a murit, dar, din fericire, nici jesepeul nu mai are mult.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează