FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA BISTRIŢA

Gheorghe Chivorchian: "Gloria e un adversar accesibil, dar nu a ajuns întîmplător aici"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2009 00:00

Gheorghe Chivorchian, preşedintele echipei Poli Timişoara, crede că Gloria Bistriţa este o echipă accesibilă, dar jucătorii săi trebuie să fie atenţi pentru că adversarul din sferturi nu a ajuns întîmplător în această fază.

"Este o echipă mai accesibilă, dar Gloria Bistriţa s-a dovedit a fi o «nucă tare
» şi nu întîmplător a ajuns pînă aici. Noi avem ca obiectiv cîştigarea trofeului şi trebuie să arătăm că merităm acest lucru. Mi-e indiferent pe cine vom întîlni, mă bazez pe echipă, pe antrenori, pe patronul echipei şi pe tot ce facem astăzi la echipă.

Liderul moral este Poli Timişoara, iar pe 2 aprilie, cînd TAS-ul va lua decizia corectă, sper să primim punctele. În meciul direct cu Dinamo sper să avem o diferenţă confortabilă şi chiar să o mărim atunci. Din punctul nostru de vedere, Poli joacă numai pe teren şi ar fi bine ca toată lumea să facă la fel", a spus Gheorghe Chivorchian la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  12 Martie 2009, 13:38

Un kkt de organizare si mai ales un kkt de tragere la sorti. Cum sa faci tu grupe valorice? Pe ce criterii? Nu toate echipele alea au ajuns aici castigand? Ca la noi la nimeni! Vai de capul ei federatie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează