FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII - CRAIOVA, JOI, 18:30, SPORTRO ŞI GSP.RO

Grigoraş: "După meciul cu Steaua am mai pierdut câţiva jucători"

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Pandurii Tîrgu Jiu, Petre Grigoraş, a prefaţat partida de mîine, din optimile Cupei României, cu Universitatea Craiova.

"Nu ştiu dacă vom fi noi echipa care vom câştiga Cupa României. Dacă ne uităm la clasament şi vedem câte puncte avem, este clar că situaţia din campionat este mai importantă", a zis Grigoraş.

Apoi a continuat: "După meciul cu Steaua am mai pierdut câţiva jucători. Orac, Chibulcutean, Chiricheş, Pintilii, Maksumic, Nasser sau Vranjkovic nu sunt apţi 100%”.

"Am analizat foarte atent toate aspectele. Sunt multe lucruri de pus la punct, suferim mult de tot la finalizare. Degeaba jucăm o oră la capacitate maximă, dar fără acţiuni periculoase la poarta adversă. Dacă nu marchezi, nu câştigi", a mai comentat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  27 Octombrie 2010, 16:20

Si oare de ce?Fiindca Steaua a dorit doar victoria si nu a facut nimic in prima repriza ci doar a fost atenta la jocul celor de la Pandurii.Domnule Vochin cititi declaratia lui Grigoras si ve-ti intelege jocul echipei Steaua din prima repriza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează