FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - FCSB

Hermannstadt - FCSB // Sibienii au planuri mari în „sferturile” Cupei: „Le vom face viața foarte grea celor de la FCSB!”

FOTO: fchermannstadt.ro
FOTO: fchermannstadt.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 21:07

Hermannstadt - FCSB // E al treilea sezon consecutiv când Hermannstadt reușește să ajungă în sferturile de finală ale Cupei României. 

Pe teren propriu, la Sibiu, echipa este neînvinsă în acest sezon. Pentru confruntarea cu FCSB., antrenorul principal Vasile Miriuță nu se va baza pe David Caiado, Daniel Tătar și Biel Company, nerefăcuți după accidentări mai vechi, dar nici pe Raul Opruț, suspendat. De asemenea, Ousmane Viera și Yazalde Gomes sunt incerți după ce s-au accidentat ușor în meciul cu Chindia Târgoviște.

,,Voi face niște schimbări în echipă. Unele și din cauza unor probleme medicale, altele și din cauză ca trebuie să odihnesc doi-trei jucători. Ne așteaptă după meciul de Cupa României un meci mai important în deplasare la Voluntari.

Cei care intră pe teren trebuie să dea totul pe teren, să aibă atitudine, determinare. Eu zic că se poate întâmpla orice în Cupa României. Avem și noi șansa noastră, chiar dacă FCSB este favorită. Ei au două garnituri pe care le pot folosi. Vor veni cu cea mai bună echipă, fiindcă este importantă Cupa României.

Vom juca alături de cel de-al doisprezecelea jucător – publicul. Dacă ne încurajează suporterii cum o fac de fiecare dată, băieții vor reacționa pozitiv. Vor fi momente în care vom suferi și mâine și atunci avem nevoie cu adevărat de suporterii noștri”, a declarat Miriuță.

,,Sunt sigur că le vom face viața foarte grea celor de la FCSB, chiar dacă ei nu au nevoie de nici o prezentare. Suporterii trebuie să ne susțină în toate momentele meciului, fie ele ușoare, fie ele grele. Chiar avem al doisprezecelea jucător la Sibiu și suntem bucuroși pentru asta”
Andrei Sintean, atacant Hermannstadt

A.F.C. Hermannstadt vs FCSB va avea loc mâine, 05.03.2020, ora 20:00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Biletele sunt puse la vânzare pe siteul bilete.ro, iar casele de bilete de la stadion vor fi deschise mâine, în ziua meciului, între orele 10 și 21.

Match Preview Hermannstadt - FCSB

Petrolul Ploiești - Sepsi Sf. Gheorghe 0-1 // VIDEO Calificare la ralanti: Sepsi e a doua semifinalistă a Cupei României! Meci cu incidente la Ploiești

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 01:43

ATATA SPER CA DOCTORUL VETERINAR VENIT DIN CAPITALA ARDEALULUI SA NU PUNA PESTE NOAPTE TUNURILE DE ZAPADA SA NINGA PESTE GAZON,CA IN TRECUT ! TIN MINTE SI ACUM:BURLEANU TRIMITE FCSB LA SIBIU,DESI ERA ZAPADA DE 2 METRI,AMANA JOCUL O ZI,DAR NU MAI MULT.....IN VREME CE DINAMO E OPRITA DE DEPLASAREA LA IASI,PT CA SE ZVONEA CA LA NOAPTE VA NINGE SI AU RAMAS IN BUCURESTI ! NEA GG NU A VOTAT CU BURLEANU,DINAMO DA ! STAI SA MA GANDESC....HERRMANSTAND ASTIA AU NOCTURNA ??? NU ??? PAI SUNT NUMA BUNI SA JOACE SEMIFINALA DE CUPA CU DINAMO IN STEFAN CEL MARE,CA GAZDE ! GIGI TEME-TE DE RAPIDISTUL ARGASEALA,CA NU FACE NIMIC LA CLUB,ADICA SLUJBE,POST SI RUGACIUNE,ACATISTE...SAU DE ASTEA SE OCUPA DINAMOVISTUL TUDOR ?!

103798407052226
 •  04 Martie 2020, 21:22

AOLEU,IO ZIC SA FACA POZA DE INCEPUT APOI NEA GG SA ARUNCE PROSPUL CA MISTER DINU ! PAI VARZA A KA CLUJ NE FACE MIRIUTZA SI TRUPA LUI DE *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează