FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SFERTURILE CUPEI / RAPID - STEAUA, JOI, 20:30

Huzu: "Tudor a fost şi este un arbitru foarte bun, se va descurca bine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Fostul şef al CCA, Aron Huzu, consideră potrivită delegarea lui Alexandru Tudor la meciul din sferturile Cupei României, Rapid - Steaua.

"Am o părere foarte bună despre Tudor, chiar dacă există şi alte păreri despre domnia sa. Î
n opinia mea, Tudor a fost şi va rămîne un arbitru foarte bun şi cred că se va descurca foarte bine. Este un pilon în arbitrajul nostru", a explicat Huzu la sportro.

"Despre faptul că Avram a fost oprit să conducă meciul de Cupă, mie îmi pare rău de Marius. Însă el nu a mai avut prestaţiile din campionatul anterior şi sînt presiuni care apasă asupra lui. Poziţia tatălui său îl apasă. Încă nu a ajuns la maturitate", a mai comentat fostul arbitru internaţional

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cornelflore
cornelflore  •  10 Noiembrie 2010, 15:57

CRED CA II VA UMPLE DE CARTONASE PE RAPIDISTI DEOARECE AU URCAT PREA SUS IN CLASAMENT SI DACA SE VOR JUCA PRELUNGIRI SA II FIE MAI USOR SA II DEA AFARA,INCA MAI ARE SANGE STELIST ,NU VA LASA JOCUL CURSIV LA RAPIDIST ,IAR AVANTAJ LA RAPIDISTI NU VA EXISTA LA STELISTI DA,ACESTA ESTE UN MOD DE A AJUTA O ECHIPA !!!!AI AUZIT TUDORE SI NO TELESPECTATORII STIM TRUCURILE PE CARE LE FOLOSITI UNII ARBITRII ...

star01
star01  •  10 Noiembrie 2010, 12:54

tare mi-e teama ca va strica meciul!!

lau72
lau72  •  10 Noiembrie 2010, 12:28

Este un arbitru care face greseli mai mari si mai dese decat altii mult mai mici

Vezi toate comentariile (3)
Comentează