FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - VIITORUL 0-1

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Ianis Hagi a rupt tăcerea! Detalii importante despre plecarea de la Viitorul: „Acolo ar fi cel mai bine să joc”

Ianis Hagi nu a jucat în meciul cu CFR, dar s-a pozat alături de trofeu // FOTO: Gazeta Sporturilor
Ianis Hagi nu a jucat în meciul cu CFR, dar s-a pozat alături de trofeu // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 22:44

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Ianis Hagi, 20 de ani, nu a evoluat în Supercupa cu CFR Cluj, fiind menajat în perspectiva iminentului transfer care îl așteaptă pe fiul „Regelui”. 

La finalul partidei, Ianis a vorbit în fața presei despre emoțiile trăite în timpul meciului cu CFR Cluj: „Echipa nu stă într-un singur jucător. Academia produce, vin mulți jucători din spate, mereu se știe ce e de făcut. E al treilea trofeu în 10 ani și e o performanță destul de bună.

Mi-aș fi dorit să joc, le-am spus că vreau să joc, dar a fost un sezon încărcat, puteam să risc o accidentare musculară și nu m-au lăsat să joc. Am avut emoții de două ori mai mari decât am pe teren”.

„Aleg oferta care-mi va da oportunitatea de a juca”

Ulterior, Ianis Hagi a vorbit pe larg despre plecarea sa de la Viitorul. Numeroase echipe și-au manifestat interesul pentru acesta, dar clubul n-a ajuns deocamdată la un consens cu nimeni. 

„Nu știu să vă zic exact, întrebați-i pe cei de la club. Ei trebuie să accepte, dar ultima decizie e a mea. Vom vedea ce va fi, mai aștept. Eu sunt pregătit de orice, oriunde, important e ca echipa respectivă să mă dorească foarte mult. Ar fi cel mai bine să merg la o echipă unde știu că voi juca și unde pot să-mi pun calitățile în valoare.

Pasul e foarte important pentru mine, voi alege echipa unde toți din clubul respectiv mă doresc.  Nu alegem cea mai mică sau cea mai mare ofertă, ci oferta care îmi va oferi oportunitatea de a juca. Sunt tânăr, am toată cariera în față și îmi doresc să ajung la un nivel înalt” , a declarat Ianis Hagi. 

În presa internațională s-a scris că Hagi jr. are oferte concrete de la Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Spartak Moscova, Gent, Anderlecht și Sevilla. 

Citește și:Gheorghe Hagi, direct în istorie după triumful din Supercupă! E al 10-lea antrenor care reușește tripla în fotbalul românesc + cazul ciudat al lui Iordănescu jr.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (28)
nilachip
nilachip  •  07 Iulie 2019, 14:11

extramadura si bolton se inghesuie sa-l ia pe printisor

caminero
caminero  •  07 Iulie 2019, 09:26

Ce a făcut Janice? a rupt răcerea? poate pe a lui personală, că voi ați urlat non-stop că Manchester, că Sevilla, că Real și Barca, ba chiar și Bayern ... și acum?!? unde ajunge Janice? la Spartak?

1788161314734333
Dzeco Marco  •  07 Iulie 2019, 09:04

Un RATAT ! Nu va juca NICIODATA la un club mare din europa !!! NICIODATA !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează