FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

Pe cine dă vina Ilie Dumitrescu după eliminarea din Cupă: „Și-a asumat el”

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 19:49 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 20:22

Ilie Dumitrescu a analizat prestația pe care FCSB a avut-o în ultimul meci din grupele Cupei României Betano, 0-2 cu FCU Craiova.

Trupa lui Elias Charalambous a fost învinsă de olteni și a ratat calificarea în sferturi, iar Ilie Dumitrescu este de părere că FCSB a abordat meciul cu o echipă de start greșită, dând vina pe Gigi Becali.

Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”
TRANSFER
Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după FCU Craiova - FCSB

„E clar că FCSB a avut obiectiv să se califice. Problema e că a venit meciul ăsta decisiv înainte de cel cu CFR. Aici este vorba de cum combini titularii cu cei care au mai puține minute. E chestie de antrenor. 

Chiar dacă spunea Gigi Becali «Bă, îi menajezi pe ăsta, pe ăsta și ăsta», tu trebuia să vii și să explici, să vii cu argumente și să spui «Hai să jucăm 50-60 de minute cu nucleul ăsta de jucători și lângă putem să venim cu alți fotbaliști care nu prea au mai jucat». 

Vorbim de comunicare și de o decizie, cineva trebuie să-și asume. Dar cum vine totul de sus, și-a asumat Gigi Becali”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, pe DigiSport.

Echipa pe care a dictat-o Gigi Becali pentru meciul de seara trecută este: Andrei Vlad - V. Crețu, Dawa, Haruț, Cr. Ganea - Ov. Popescu, Lixandru, Djokovic - Radaslavescu, Băluță, Rotariu.

N-am reușit să ne calificăm. Al doilea gol l-am primit foarte ușor. În a doua repriză am avut câteva ocazii, nu am jucat foarte bine. Cât de curând posibil trebuie să schimbăm situația. Nu e momentul să vorbim dacă a fost sau nu ultima șansă pentru anumiți jucători. Vom vedea în perioada de transferuri ce jucători vor pleca. Pentru mine, oricine poate fi titular, toți jucătorii sunt importanți. S-a terminat cu Cupa României, acum trebuie să ne intereseze meciul cu CFR Cluj. Sunt îngrijorat că am încasat patru goluri, dar nu vreau să spun multe lucruri. E momentul să arătăm pe teren, este un derby. Știu că nu mai suntem ca la începutul sezonului, dar trebuie să ne concentrăm pentru ceea ce urmează.

- Elias Charalambous

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali face o mărturisire-șoc: „Cu două zile înainte de meci, i-am spus echipa lui Mititelu, ca să mă bată”

Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Decembrie 2023, 22:30

...da Ilie stie ...stie meserie ...

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  08 Decembrie 2023, 21:37

Ilie și veșnică teorie a chibritului ! Cum Ilie se laudă că ia masa cu Hagi oare ce i o spune că Farul s a făcut de băcănie in cupa ? I o fi făcând reguli și lui Hagi ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează