FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA 2-0

Ilie Stan: ”Mă simt umilit!”

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 00:10

Ilie Stan spune că va încerca să salveze ce mai e de salvat la Steaua, ”dacă patronul va avea răbdare pînă la iarnă”


- Domnule Stan, cum vă explicaţi eliminarea în faţa Timişoarei, o echipă de Liga a 2-a?
- Jucătorii mei nu au avut determinare, nu i-am putut trezi, deşi le-am spus că întîlnirea cu Poli este mai grea decît una cu Rapid sau cu Dinamo.

- Au tratat jucătorii dumneavoastră de sus acest meci?
- Nu. Dar nu înţeleg de ce vorbim una înaintea partidei, iar pe teren facem altceva. Mă simt umilit şi aşa ar trebui să se simtă şi ei.

- Se poate ieşi din criza asta?
- Sperăm să o facem chiar la meciul cu Petrolul. E greu, însă vom încerca. Sper ca patronul să aibă răbdare şi în iarnă să stabilim o nouă strategie. Cred că putem să ne batem încă la campionat!

- Vă e teamă pentru postul dumneavoastră?
- Nu mi-e frică deloc. Repet, dacă patronul va avea răbdare, putem îndrepta lucrurile.

"Nu a fost nimic bun în jocul echipei mele. Nimic!"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Nu înţeleg ce se întîmplă cu noi, nu sînt eu în măsură să spun dacă trebuie să plece sau nu antrenorul!"
Stefan Nikolici, atacant Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
bozgor
bozgor  •  28 Octombrie 2011, 14:21

ciobanul te-a umilit ca si pe jucatori costea are sange in pu..ta si nu a ccepta umilinta iar slugoii il acuza. apoi la ce te bati ? la titlu? esti cu capu si atiunci nu mai mira rezultatele cand chiar antrenorul este rupt de ralitate.

athos3112
athos3112  •  28 Octombrie 2011, 11:53

Draga Ilie,poate singura ta vina este ca te-ai alaturat unui om care vrea sa distruga echipa care este jucaria lui- asa spun verii lui-pleaca si lasa-l sa-si franga gatul singur.Echipa nu-si va reveni decat inBOMBONIERA asa cum ne placea noua suporterilor sa numim acel stadion in care am avut multe,multe satisfactii !!!patronul are cred probleme medicale hai sa-l iertam =pe el scrie dus cu capu !!!

fibra
fibra  •  28 Octombrie 2011, 11:07

Nu spuneai tu Ilie Stie Tot ca 100% o sa faci echipa sa joace.Cu asa un patron trebuia sa-ti dai seama ca nu ai nici o sansa.Pina la urma prostia tot se plateste!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close