FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII TG. JIU - GLORIA BUZĂU 0-0 (2-3 LA PENALTYURI)

În rai!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

După 120 de minute de chin, Gloria Buzău s-a impus, cu emoţii, la penalty-uri

În loc să anime partida, soarele prezent ieri pe arena din Mogoşoaia a amorţit şi mai mult jucătorii celor două echipe. Gorjenii au contat doar pe jucătorii autohtoni, străinii fiind parcă rupţi de realitatea din teren. Piţurcă (27), Vasilache (17) şi Ilie Iordache (22) au fost singurii care au turat motoarele, dar n-au fost eficienţi pe tabelă.

Buzăul a stat la cutie, lăudîndu-se în prima parte cu o bară, Claudiu Ionescu (39) fiind ghinionist după un şut din 10 metri. Partea a doua a adus acelaşi joc plictisitor. Teixeria a plusat. I-a scos pe Iordache şi Vasilache, aruncînd în luptă artileria portugheză. Doar gloanţe oarbe. Iar buzoienii au trăit din şarjele emotive ale lui Eze (77), care a avut singura ocazie a reprizei: şut de la 17 metri puţin pe lîngă. Valentin Simion (126) a avut singura ocazie pînă la penalty-uri, Mingote opunîndu-se. La loviturile de departajare, buzoienii şi gorjenii s-au întrecut în ratări, dar lipsa de precizie a gorjenilor a dus Gloria în semifinale.

MM felicitat de Sichitiu
Partida de ieri a stîrnit interesul persoanelor din fotbal. Pe micuţa arenă din Mogoşoaia şi-au făcut apariţia Viorel Moldovan, Florin Prunea, Adrian Ilie, selecţionerul Victor Piţurcă şi antrenorul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, dar şi rapidistul Grigore Sichitiu şi preşedintele Urziceniului, Mihai Stoica. În pauza meciului, Sichitiu l-a felicitat pe MM pentru victoria obţinută miercuri, la Constanţa, 1-0. (Bogdan Steriopol)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  29 Februarie 2008, 10:24

@doguu,asa a fost si la C-ta!Stadionul era gol iar ei casierele au spus ca nu mai sunt bilete.Un grup de 30 de persoane am facut o mica razmeritza,iar conducerea Farului a spus ca asa a decis organizatoarea meciului,Urziceniul(in spetza,MM).Dupa 25 de minute de la inceperea meciului ne-au dat si noua voie in stadion!

 •  29 Februarie 2008, 08:46

bulangii de la federatie nu au lasat oamenii sa intre la meci pe motiv ca stadionul este plin. gandire de kkt..mai intrebati de ce nu vine lumea la meciuri? de asta nu vine..prostilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează