FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ROMÂNIA

Încă un meci cu probleme în Liga a 2-a! Oficialii clubului vor să aducă nocturnă mobilă pentru ca partida să nu fie mutată

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 13:15

Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a depăşit condiţia de echipă nou promovată şi face o figură remarcabilă în Liga a II-a unde ocupă, după 11 etape, un onorant loc 5.

Prestaţiile echipei aduc, de fiecare dată, mulţi spectatori în tribunele arenei din Sfântu Gheorghe. O ocazie deosebită pentru formaţia antrenată de Valentin Suciu este şi partida de Cupă cu CS Universitatea Craiova programată pe 25 octombrie, de la ora 20.45.

"Pe lângă prestaţiile bune ale echipei, care aduc mulţi spectatori în tribune, ne preocupăm de cosmetizarea stadionului. Vom monta, în perioada imediat următoare, alte 1500 de scaune pentru a ridica capacitatea arenei la 4.000 de locuri.

Ne preocupăm să jucăm meciul din Cupa României cu CS Universitatea Craiova pe stadionul nostru, motiv pentru care căutăm închirierea unei nocturne mobile în dorinţa de a le oferi suporterilor noştri un meci eveniment.

Eu zic că în 2 ani Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va deveni o forţă care şi-ar putea propune atacarea promovării în  primul eşalon", a punctat, la Sport Total FM, Laszlo Dioszegi, preşedintele grupării covăsnene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close