FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA TG. MUREŞ - PETROLUL 0-1

Înţepaţi iar de Albin » Petrolul merge mai departe în Cupa României, după 1-0 cu ASA Tîrgu Mureş

Juan Albin a fost decisiv cu ASA Tîrgu Mureș
Juan Albin a fost decisiv cu ASA Tîrgu Mureș

Articol de - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 23:33

Petrolul merge în semifinalele Cupei României după golul decisiv al uruguayanului. Acesta a marcat împotriva lui ASA şi în campionat.

Meciul de aseară era un bun prilej pentru ASA de a răzbuna înfrîngerea cu Petrolul, din campionat, cînd "lupii" au cîştigat, scor 2-0. Pustai a aliniat cea mai bună garnitură, dar nici Mulţescu nu s-a lăsat mai prejos, deşi linia defensivă a "lupilor" a fost una improvizată.

Ploieştenii au început meciul în ofensivă şi i-au forţat pe mureşeni să se apere pe două linii. Totuşi, asemenea unui motor diesel, mureşenii s-au încălzit mai greu, dar au reuşit să echilibreze jocul şi treptat au început să pună probleme, mai ales prin Voiculeţ şi Mureşan. Prima repriză a avut ingredientele unui meci plăcut. Nu au lipsit şuturile lui Mureşan de la mare distanţă, Teixeira a cerut un penalty, neacordat însă de arbitrul Haţegan.

Albin nu e Bumba!
După pauză, ASA a ratat două ocazii imense. Mai întîi, Voiculeţ a lovit bara cu un şut spectaculos de la aproximativ 25 de metri. Apoi, cu patru minute înainte de final, Hora i-a centrat perfect, la doi metri de poartă lui Bumba, dar acesta a arătat că este încă fraged şi a finalizat nefericit.

În antiteză cu ocazia lui Bumba a fost Albin, care l-a executat pe Stăncioiu cu un şut la colţul lung, după o combinaţie de efect cu Teixeira, Petrolul obţinînd calificarea în semifinale cu doar două minute înainte de final.

"În campionat sîntem departe de Steaua, dar ne-a rămas Cupa pentru a salva sezonul. Vrem să ajungem în finală şi astfel să-i facem fericiţi pe fani" (Juan Albin, mijlocaş Petrolul)

"În repriza a doua, cei de la Tîrgu Mureş au jucat mai bine, dar noi am reuşit să scăpăm de momentele lor de presiune şi să echilibrăm jocul" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

"Toţi adversarii sînt grei în Cupă, aşa că nu am preferinţe pentru semifinale" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

"Noi vrem să stăm departe de scandaluri, să dăm randament şi să cîştigăm toate meciurile. E loc de mai bine la Petrolul" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

643686-asa-petrolul-0-1.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Decembrie 2014, 06:26
Postat de bobbytza42 pe 06 Decembrie 2014, 07:50

un meci in care Petrolul a fost avantajata si de arbitraj...Hategan s-a facut ca nu vede 2 henturi clare in careu....daca dicta 11 m la unul din ele Petrolul mai egala la anul...oricum a fost un joc frumos,pe contre,fara faulturi dure....felicitari ambelor echipe si bafta Petrolului mai departe.

asa a fost, dar a invins valoarea, in final.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Decembrie 2014, 06:25

ASA este o echipa dificila, in acest moment.

bobbytza42
bobbytza42  •  06 Decembrie 2014, 07:50

un meci in care Petrolul a fost avantajata si de arbitraj...Hategan s-a facut ca nu vede 2 henturi clare in careu....daca dicta 11 m la unul din ele Petrolul mai egala la anul...oricum a fost un joc frumos,pe contre,fara faulturi dure....felicitari ambelor echipe si bafta Petrolului mai departe.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close