FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - CFR CLUJ 0-0

Întrebarea la care Bergodi a refuzat să răspundă, după eliminarea Rapidului din Cupă: „Asta ați spus-o dumneavoastră”

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 21:56 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 22:08

După Rapid - CFR Cluj 0-0, rezultat care a produs eliminarea echipei sale din Cupa României Betano, antrenorul Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi. 

Giuleștenii au ratat primul obiectiv al sezonului: câștigarea Cupei. Aveau nevoie de victorie pentru a ajunge în „sferturi”, dar remiza cu CFR Cluj a făcut ca ardelenii să meargă mai departe. La final, Bergodi a spus că nu le poate reproșa elevilor săi prestația de azi. 

S-a lăsat cu scandal în Giulești, după eliminarea Rapidului: „Nu tolerăm mercenarii!” » Ce au făcut jucătorii la final
RAPID - CFR CLUJ 0-0
S-a lăsat cu scandal în Giulești, după eliminarea Rapidului: „Nu tolerăm mercenarii!” » Ce au făcut jucătorii la final

„Am ratat un obiectiv, dar nu e principalul. Nu cred că aici am pierdut calificarea. Nu a fost să fie. Jucătorii au luptat. Nu pot să le reproșez ceva. Nu avem un moral așa bun, înfrângerea cu U Cluj ne-a debusolat. 

Dar până atunci aveam 3 luni fără înfrângere. Nu trecem printr-o perioadă bună, dar azi am făcut ce a depins de noi. Totuși, am întâlnit CFR Cluj, o echipă bună”, a spus Bergodi, la PrimaSport.

Întrebat despre reacția fanilor, care au protestat la final de meci, Bergodi a declarat: „E dureros. Dar știm cum gândesc fanii noștri. Așa e în Giulești. Când rezultatele sunt bune, totul e bine. Când nu, e reversul medaliei”. 

Când a fost întrebat dacă la egalul cu CSA Steaua 0-0 s-a pierdut calificarea, Bergodi a replicat: „Asta ați spus-o dumneavoastră. Nu pot să răspund la așa ceva! Dacă am zis că nu s-a pierdut astăzi calificarea... Când am pierdut-o? În primul meci am câştigat.. dați voi un răspuns”.

Citește și: 

Paul Iacob, după ce Rapid a ieșit din Cupa României: „Suntem jalnici, o seară foarte proastă!”
Rapid - CFR 0-0
Paul Iacob, după ce Rapid a ieșit din Cupa României: „Suntem jalnici, o seară foarte proastă!”
5 detalii surprinse de reporterii GSP la Rapid - CFR Cluj + Imaginea serii pe Giulești
RAPID - CFR CLUJ 0-0
5 detalii surprinse de reporterii GSP la Rapid - CFR Cluj + Imaginea serii pe Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
laur_gr
laur_gr  •  07 Decembrie 2023, 08:22

Pai a raspuns: "nu s-a pierdut astăzi calificarea... Când am pierdut-o? În primul meci am câştigat.. dați voi un răspuns".

nefertem
nefertem  •  07 Decembrie 2023, 07:10

Mai faceti 3-4 meciuri de *** si adio si primele 6, si-atunci nici play-off-ul nu va mai fi tinta, o sa zici ca obiectivul va fi reconstructia cu tineri sau alte idei zevzeci. Nu ca mi-ar fi rusine cu patronul "pa business", sa iei 5mil pe Rares Ilie si 2mil pe Dugandzic si tu sa aduci Kevin Soni, Tsoumou si niste refuzati de altii, in felul asta oricine poate fi patron de club.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwayne
johnwayne  •  06 Decembrie 2023, 23:53
Postat de fan_nordjylland pe 06 Decembrie 2023, 22:15

Postat de eldiaforever pe 04 Decembrie 2023, 21:51 iarasi mori de foame si luna asta bai tibi iq 33. acum serios,cu ce este de vina coman ca asa este regulamentul? ..... uitati-va la asta ce scrie =))))) am 10 vieti =)))) dar cine este Tibi ? :]

tibi iq 33,serios acum,ce investitia ai falimentat din nou. ai bani de craciunul asta? ha ha ha. cum ai plans in pandemie. si acum plangi. deci nu pandemia este de vina ca ai intrat in faliment. esti tu un antreprenor slab.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează