FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN CFR - STEAUA, 20:30, PRO TV

Jerry Gane: "Vrem un meci memorabil! Steaua are puncte slabe pe care să le speculăm"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Gaz Metan CFR Craiova, Jerry Gane, spune că elevii săi vor face totul pentru a o învinge pe Steaua în această seară şi vorbeşte despre punctele slabe ale echipei antrenate de Edi Iordănescu.

„Am aşteptat cu nerăbdare acest meci. Sperăm ca mâine să producem o surpriză plăcută. Jucăm cu o echipă bună a campionatului şi nu ne rămâne decât să profităm de acest lucru şi să facem un meci frumos. Steaua a avut unele probleme în ultimul timp, sper să profităm de ele, mai ales că presiunea este foarte mare la ei. Noi trebuie să pregătim foarte bine meciul.

Mizez pe dorinţa jucătorilor mei de a demonstra că pot face un joc bun, dar totodată nu trebuie să ne pierdem capul. Respectăm Steaua, dar până la un anumit punct. Au plusurile lor, dar au şi minusuri, iar noi sperăm să le speculăm şi să facem un meci memorabil", a spus Gane, citat de GdS.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
lilianna16
lilianna16  •  23 Septembrie 2010, 19:45

mai, v-ati cam luat nasul la purtare... cum sa ia steaua bataie? cred ca dl.becali bea 2 sticle de suparare... :) mai bine sa le bea de bucurie

fansteaua23
fansteaua23  •  23 Septembrie 2010, 19:39

in ziua de azi orice echipa din lume poate bate steaua=)) pana si cei din liga a 3 a din rromania =))

nightcrawler30
nightcrawler30  •  23 Septembrie 2010, 18:33

dic el smecher, pai ba nebunule voi nu prea aveti echipa de divizia B, abia ati trecut cu bulan de Hunedoara si acu vreti sa bateti steaua, vai de tine jerry...esti praf

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close