FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

VIDEO+FOTO » Astra e prima finalistă a Cupei României » Timișoara a jucat cu rezervele și a fost învinsă categoric

Foto: Gabriel Brezeanu +19   FOTO
Foto: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 20:52

Astra a câștigat și manșa retur a semifinalelor Cupei României, pe terenul lui ACS Poli Timișoara, scor 3-0, și s-a calificat în ultimul act după ce în tur s-a impus cu 4-1.

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 40 după ce a reușit un lob de excepție de la 20 de metri. După pauză, Sergiu Buș și-a păcălit un adversar în careu și a marcat și el.

Scorul final a fost stabilit de Nicoară, cu 7 minute înainte de final, când l-a învins pe Curileac tot cu un lob, de această dată din interiorul careului.

Astra se va întâlni în finala Cupei României cu învingătoarea dintre CSU Craiova și FC Voluntari. În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0.

Ultimul act se va juca pe 27 mai, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești.

ACS POLI TIMIȘOARA - ASTRA 0-3 VIDEO / TEXT
Au marcat: Budescu 40, S. Buș 49, Nicoară 83

Echipele de start:

ACS Poli Timișoara: Curileac - Haruț, Soljici, Fridrich, Neagu - Ignea, Oprea - Mailat, Bîrnoi, Popovici - Oc. Drăghici
Rezerve: Smaranda, Novak, Murariu, Pădurariu, Velcotă, Doman, Henrique

Astra: Iliev - Stan, Săpunaru, Fabricio, Belu - Lovin, Takayuki - Ioniță, Budescu, Teixeira, Buș
Rezerve: Lung jr., Pițian, Oros, Florea, D. Niculae, Nicoară, Boubacar

 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  18 Mai 2017, 08:09

Un nou meci in care jucatorii lui Poli Timisoara, sint obligatzi de Mafiotzii de la lpf, sa joace pe o caldura torida. Se putea foarte bine juca la 20,30 dar de ce sa nu-si bata joc, nenorocitzii de la lpf de Timisoara. De capul vostru sa fie, frustratzilor neputincioshi! Vai de fotbalul romanesc! Necinstit si neperformant.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  17 Mai 2017, 22:07

Dom Marcel Popescu sau *** sa de-a Dumnezeu să te arbitreze un Junior așa meritati !!! Cat despre Spiritu Craiovei cred că aveți nevoie de o *** !!! Nu cred că știți ce înseamnă acel Spirit!!!! Eu cred că m-ai bine va Arbitrează domnu Sorin Oprescu sigur va vindeca sau poți vreți un Arbitru cum e *** !!!! Asta Meriti Spiritul Hoției și a Șmecheriei Așa sa-ti ajute Dumnezeu și Domnului Agent Felix Excrocu 009 Sa va calificați la Anu in Pley Aut!!! ***!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  17 Mai 2017, 21:16

Poli a a avut parte de un arbitraj abject cum rar mi-a fost dat să urmăresc până acum. Patru goluri au fost înscrise neregulamentar, dar n-am văzut ca măcar un articol să relateze nedreptatea ce i s-a produs atât în tur cât și în retur. Iar acum îndrăzniți să vă bateți joc de echipa asta?? Poli a luptat cu demnitate și onoare până la sfârșit!! Rușine să vă fie!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează