FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CRAIOVA, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marius Alexe cere cooperare din partea oltenilor: "Atacaţi-ne, că aşa vă batem mai uşor!" ;)

Articol de - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Marius Alexe speră ca oltenii să nu se baricadeze în propria jumătate, ci să iasă la joc pentru a-i facilita calificarea lui Dinamo.


- Marius, ce e mai important pentru voi acum, Cupa sau campionatul?

- Nu ştiu dacă nu mai avem şanse reale la titlu, cert este că nouă puncte, cîte ne despart de Oţelul, sînt multe. Partida cu Craiova de miercuri nu e vitală, că nu ne omoară nimeni, dar e extrem de importantă pentru noi şi pentru club.

- Ce ar însemna ca Dinamo să rateze iar titlul?
- Ar fi o dramă să nu ieşim campioni nici anul ăsta pentru că e ultimul sezon în care putem ajunge direct în grupele Champions League.

- Vă e teamă de Ştiinţa?
- Nu, nu ne e frică de nimeni. Universitatea are o echipă bună, unită, care va veni foarte motivată să ne bată. Oltenii vor dori să marcheze şi se vor deschide, dar nouă ne place să jucăm contra formaţiilor care nu se închid în apărare. Ne convine să ne atace, că aşa le dăm mai uşor gol. ;)

"Am bătut Steaua degeaba?!"
- După victoria cu Steaua aţi spus că v-aţi revenit. Ce s-a întîmplat?
- Degeaba cîştigăm cu Steaua şi pierdem cinci meciuri la rînd, ajungînd la mijlocul clasamentului. Am cîştigat trei puncte, ne-am bucurat o seară şi ce-am rezolvat?! Sîntem la 9 "lungimi" de lider şi pe locul 6... Nu înţeleg de ce nu ne iese jocul aşa cum ne antrenăm.

- Aţi subestimat Oţelul în lupta la titlu?
- Gălăţenii profită că noi, Steaua şi Rapid sîntem cu capul în nori şi nu putem lega mai multe rezultate bune. Remiza dintre Rapid şi Steaua nu ne avantajează pe noi, ci pe Oţelul, ei sînt pe primul loc.

- S-a tot vorbit de arbitraje potrivnice şi de meciuri de culise. Vă e teamă de aşa ceva?
- Nu cred că jocurile de culise ne pot cuprinde pe noi pentru că sîntem departe de primul loc şi nu intrăm în atenţia războaielor. Noi trebuie să cîştigăm fiecare meci întîi şi abia apoi să ne temem că am putea intra în focul culiselor.

"Aşa a fost să fie la Cluj, cu CFR, ei să marcheze în urma unui ofsaid. Dacă n-am avut ocazii pe poartă şi n-am marcat măcar un gol, ce să-i mai cerem arbitrului?"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

"Sperăm să cîştigăm cu Craiova în timpul regulamentar, dar dacă vom ajunge la penalty-uri, asta e viaţa. Sîntem pregătiţi şi de loviturile de departajare"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

"Oltenii pun presiune aiurea!"
Gabi Torje nu e de acord cu adversarii din Bănie, care au ameninţat că vor pleca de pe teren diseară în cazul în care se vor simţi dezavantajaţi de arbitri: "Dacă la fiecare meci s-ar ieşi de pe teren la cea mai mică greşeală, nu s-ar mai termina nici o competiţie. Pun presiune aiurea, a devenit obsedantă ideea că Dinamo e avantajată de arbitraje. Grav e că atunci cînd am fost avantajaţi s-a făcut tam-tam trei zile, iar după ce s-a întîmplat la Cluj, special am luat toate ziarele, dar n-am mai văzut aceeaşi virulenţă ca împotriva noastră!".

"Dormiţi cu mingea-n pat!"
Dinamoviştii şi-au luat ieri în cantonamentul de la Săftica doi saci cu mingi Puma, balonul cu care se dispută partidele din Cupa României Timişoreana. Roş-albii, obişnuiţi cu modelul Nike, din Liga 1, au luat această decizie pentru a nu avea nici o surpriză din punctul de vedere al controlului balonului. "Fiecare dintre voi are cîte o minge şi ca să vă obişnuiţi cu ea, o puteţi lua şi în pat să dormiţi cu ea", s-au amuzat antrenorii.

4.000 de bilete vîndute
Roş-albii nu mai ştiu ce să facă pentru a-i atrage pe fani la stadion. Pînă aseară, se dăduseră numai 4.000 de bilete! Au stabilit şi o ofertă pentru ambele meciuri cu Universitatea Craiova, din Cupă şi campionat, "pachetele" avînd preţuri cuprinse între 15 lei şi 240 de lei. Casele de bilete vor fi deschise azi, între orele 10:00 - 18:00.

- "Cîinii" riscă să nu vadă nici un ban de Sărbători. "Dacă nu începeţi şi voi să jucaţi fotbal, n-o să vedeţi nici un cent. Bateţi Craiova în astea două meciuri şi vă spălaţi păcatele!", au tunat şefii.
- Oficialii dinamovişti s-au decis ieri: "Imnul Craiovei se va auzi în boxele stadionului din Ştefan cel Mare. E o chestiune de fair-play". La meci vor fi prezenţi 750 de fani olteni.
- Torje: "Cu Craiova e un meci de tradiţie, adversarii ne urăsc de moarte. O calificare ne-ar fi bună şi pentru moral după insuccesul de la Cluj!".
- Aseară, Borcea a fost la Săftica pentru a purta o discuţie mobilizatoare cu jucătorii. Acţionarul a vorbit şi cu Andone referitor la prestaţia slabă cu CFR (0-1).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
eunescu09
eunescu09  •  10 Noiembrie 2010, 10:30

Pacat ca pustii astia au intrat atat de rapid in "spiritul"lui Dinamo. Alexe e infatuat si plin de el iar Torje deja isi insuseste istoria mizera a clubului Dinamo ca pe o virtute. In clubul asta se sura si se minte cum se respira iar lui Torje a inceput sa ii placa asta. Cat despre CFR, nu am nici un motiv sa agreez un club de straini, dar de intamp[lat nu s-a intamplat nimic, ba chiar Deaconu a fost nitel proDinamo.

s0higher
s0higher  •  10 Noiembrie 2010, 09:23

Cand vreodata s-a baricadat in aparare Craiova intr-un meci cu Dinamo ? Domnu` Alexe, fa-ti temele inainte de a da un interviu ;) Cel mai bun sa castige. Hai Craiova !

gunner.alex
gunner.alex  •  10 Noiembrie 2010, 08:51

Dupa ce l-a vandut pe Rooney cu 37 de milioane la United, Everton pregateste un nou pusti minune pentru fotbalul mare. detalii pe istoriafotb alului.com

Vezi toate comentariile (7)
Comentează