FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul de "under" » În prima semifinală a Cupei se întîlnesc echipele cu un singur gol marcat în 2015

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 21:15

U Cluj şi CFR Cluj au marcat, împreună, un singur gol în meciurile oficiale din 2015.

Cele două combatante din această seară au procentaje dezastruoase în ceea ce priveşte golurile marcate. Mai precis, în 14 meciuri pe care echipele clujene le-au disputat, acestea au reuşit să marcheze o singură dată!

Trupa lui Eugen Trică a bifat singurul gol al echipelor din acest an, prin mijlocaşul Giorgi Chanturia. Cu toate acestea, reuşita georgianului nu a fost de ajuns nici măcar pentru un rezultat de egalitate, fotbalistul de 21 de ani înscriind în înfrîngerea de pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2.

Atacul nu a funcţionat pentru nici o echipă, însă nici compartimentele defensive nu au dat randament. CFR-ul a încasat 8 goluri în cele 7 meciuri, în timp ce "şepcile roşii" stau şi mai prost, primind 9 goluri.

Meciul din această seară va fi al doilea dintre U Cluj şi CFR, maşa tur a semifinalei Cupei terminîndu-se 0-0.

7 este cota pentru scor corect 0-0 la meciul din această seară

"Pentru noi este un meci foarte important, un meci pentru istoria clubului, pentru tot ce înseamnă Universitatea ca stare de spirit. Nu avem trofee precum CFR-ul, dar avem o stare de spirit, iar acest lucru e cel mai important avantaj al nostru" ( Adrian Falub, antrenor U Cluj)

657163-u-cluj-cfr-cluj.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  01 Aprilie 2015, 10:06

Ei, daca ar juca "starea de spirit" ar fi multumit Falub. Din pacate pentru el, vor juca tot impotentii purtatori ilegali de tricouri alb-negre! Norocul lor ar putea fi lipsa de interes a celor de la CFR. Asta nu au indulci deloc pilula amara a retrogradarii pentru "pinguini".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează