FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - STEAUA

Mihai Costea n-a putut fi legitimat de Steaua pentru Supercupă » Oprit de Fisc!

Mihai Costea s-a echipat pentru meci, a ieşit la inspecţia gazonului, a stat o vreme şi pe banca de rezerve, apoi a urcat în tribună
Mihai Costea s-a echipat pentru meci, a ieşit la inspecţia gazonului, a stat o vreme şi pe banca de rezerve, apoi a urcat în tribună

Articol de , - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 iulie 2011 22:28

Mihai Costea a văzut Supercupa doar din tribună pentru că Steaua n-a putut să-l legitimeze din cauza datoriilor Craiovei către Finanţele Publice.


Steliştii au crezut pînă în ultima clipă că pot conta pe Mihai Costea şi l-au trimis pe atacant la Piatra-Neamţ. La Bucureşti însă, roş-albaştrii s-au blocat la LPF şi n-au reuşit să legitimeze fotbalistul, care a trebuit să vadă printre cei 13.000 de spectatori. "Transferul nu se poate înregistra fără acordul Fiscului doljean", au aflat la Ligă Argăseală şi compania.

Au fentat Fiscul
Totul se trage de la datoriile de 3 milioane de euro pe care Adrian Mititelu le avea la ANAF. Pentru a-şi recupera paguba, Fiscul a pus în ianuarie 2011 sechestru asigurător pe drepturile federative ale fotbaliştilor olteni. Craiova l-a vîndut pe Costea II două luni mai tîrziu pentru 1,4 milioane de euro fără a notifica însă Finanţele în prealabil. Din toată suma, reprezentanţii ANAF susţin că în conturile grupării oltene au intrat numai 400.000 de euro, pe care i-au oprit în contul datoriei. "Nu ştim unde s-a dus restul banilor. Vom analiza împreună cu juriştii. Transferul trebuia făcut doar cu acceptul nostru", a precizat directorul Fiscului doljean, Eugen Călinoiu.

"E mîna lui Dragomir!"
Oficialii Ştiinţei şi ai Stelei cred că este vorba despre o încercare de răzbunare a lui Dumitru Dragomir, aflat în război cu Adrian Mititelu şi cu Gigi Becali. "Probabil că Mitică se răzbună acum pe ambele părţi. Nu-i nici o problemă, lucrurile se vor rezolva în următoarele zile", a declarat patronul oltean.

3 goluri în 27 de meciuri a marcat Costea II pentru Universitatea în sezonul trecut


"Cînd cumperi un bun şi nu te interesezi dacă e grevat de anumite sarcini, îţi asumi nişte riscuri. Vom căuta să rezolvăm problema cît mai rapid, nu ne dorim ca jucătorul să fie afectat"
Eugen Călinoiu, director ANAF Dolj

"Am vorbit personal cu şeful ANAF, Sorin Blejnar, în legătură cu cazul Costea. Mi-a zis că transferul lui Mihai depinde de ce va apărea în Monitorul Oficial"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mqrientes
mqrientes  •  18 Iulie 2011, 12:08

Pasionatilor de fotbal managere online le recomand Cel mai tare este ca poti juca zilnic , sunt turnee din 5 in 5 min , te poti inscrie si in campionat (un meci pe zi ,L-V) si chiar daca lipsesti cateva zile nu pierzi nimic. ://11x 11.com/?ref=803380 mqrientes e userul meu ma gasesti in joc (id mess mqrientes),

costy81gl
costy81gl  •  18 Iulie 2011, 11:48

Eu nu inteleg un lucru. In cazul Timisoarei, Mitica anuleaza caietul de licentiere ca sa poate juca cu tot cu datorii la fisc. In cazul Craiovei, cum afla de transfer, cum ii suna pe cei de la Anaf sa le zica numarul contului unde Gigi a platit banii, pentru a fi blocati. Bai Mitica, eu zic sa te angajezi la Timisoara.

gordium2012
gordium2012  •  18 Iulie 2011, 11:21
Postat de viorescu pe 18 Iulie 2011, 09:59

Parodie ca la noi, niciunde. Spre comparatie, mai acum citiva ani cind a zis UEFA - stop transferuri - n-a mai miscat nici musca. Acum anaful afla din ziare cine si unde / de unde pleaca / vine. "Noroc" cu vigilentul si preacinstitul Dragomir!

se pare ca anaf-ul afla din ziare doar ce-i convine. craiova are 3 mil euro datorie la stat si fiscul din dolj pune imediat sechestru pe drepturile federative ale jucatorilor, dinamo are debite de peste 9 mil euro, iar fiscul din bucuresti nu pare interesat sa-si recupereze banii, oare de ce??????? si mai erau unii naivi care spuneau ca politicul nu are niciun ameste in fotbal...........

Vezi toate comentariile (9)
Comentează