FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - SPORTUL, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Minune în Ghencea: joacă Martinovici! :D

Articol de , - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Sîrbul va debuta azi la prima echipă a Stelei, la mai bine de trei luni de cînd a fost achiziţionat de la Pandurii.

Suporterii roş-albaştrilor au ocazia să-l descopere azi pe Novak Martinovici. Stoperul pe care Victor Piţurcă l-a adus în Ghencea debutează în prima echipă a roş-albaştrilor abia în seara asta! A costat 200.000 de euro cînd a venit de la Pandurii, în vară, dar de atunci a prins rar banca de rezerve şi niciodată n-a fost folosit, nici măcar un minut!

Jumătate de an de pauză
Martinovici va intra azi chiar în prima echipă, cel mai probabil în cuplu cu Abrudan. Va fi primul meci jucat de sîrb contra unui adversar din Liga 1 Bergenbier după mai mult de cinci luni! În mai a avut ultima apariţie pentru Pandurii şi de atunci a mai evoluat doar pentru "satelitul" din Ghencea, în partide din eşalonul secund.

Alt miracol: Apostol e apt
Prezenţa lui Martinovici în echipă nu e singura surpriză de la Steaua. Iulian Apostol, care a anunţat că are probleme la spate miercurea trecută şi că are nevoie de zece zile de repaus, e bun de joc! Roş-albaştrii l-au bănuit pe mijlocaş că se dă lovit ştiind că urma să fie rezervă în Olanda, dar au anunţat după aceea că fotbalistul suferă de "sindrom lombar acut".

"Am o încredere nebună că vom lua titlul. Eu, personal, am forţă şi dau bine cu capul. Mă bat cu Geraldo pentru titularizare!"
Novak Martinovici, după ce a semnat cu Steaua

"Modelul meu, ca fundaş central, e spaniolul Pique, de la Barcelona"
Novak Martinovici, după ce a semnat cu Steaua

4 fundaşi centrali a folosit Steaua în acest sezon: Abrudan, Geraldo, Galamaz şi Gardoş

"Brandan e gras!"
Emeric Ienei a fost şocat să-l vadă pe Pablo Brandan: "Argentinianul are cîteva kilograme în plus. Nu mi-a plăcut de el în meciul cu Pandurii, mă aştept să joace mult mai bine". Fostul antrenor al roş-albaştrilor crede că Brandan riscă să piardă locul de titular în favoarea lui Latovlevici: "Iasmin e un jucător de forţă, în timp ce sud-americanul e mai tehnic. Cred că Latovlevici poate să redevină fundaşul stînga numărul 1".

"Tănase n-a reuşit să ia <galben>"
Narcis Răducan a comentat momentele amuzante din finalul jocului cu Pandurii, care l-au avut protagonist pe Cristi Tănase: "Lăcătuş i-a zis să ia un al doilea avertisment pe final, ca să fie suspendat cu Sportul, în Cupă, şi să aibă drept de joc la Bistriţa. Din păcate, nu ne-a ieşit strategia". Tănase s-a chinuit să capete <galbenul> dorit, dar nu a izbutit să-l impresioneze pe arbitrul Radu Petrescu. Stelistul a rămas cu patru "galbene" acumulate în campionat şi de aceea e suspendat pentru partida cu Bistriţa, de duminică.

Cu echipa secundă
Antrenorul Sportului, Viorel Moldovan, a declarat ieri că nu este interesat de Cupa României: "Am alte probleme mai importante pe cap, nici nu mai ţin minte de cînd n-a mai bătut Sportul în campionat. Mai mult mă interesează meciul de Liga 1 de duminică, de la Tîrgu Mureş. Noi vom încerca să ţinem piept Stelei, oricum vom fi un adversar incomod. Visez la clipa cînd o să intru în vestiarul echipei şi o să-mi felicit jucătorii pentru o victorie". Moldovan n-a cunoscut succesul cu Sportul în Liga 1 Bergenbier de cînd a preluat echipa, la începutul lui septembrie.

- Gloria Bistriţa a scumpit biletele, special pentru jocul cu Steaua. 30 de lei costă cel mai ieftin tichet la partida care se va disputa duminică, de la ora 19:30.
- Marius Stan despre interesul anunţat de Gigi Becali pentru transferul lui Rîpă: "Dacă-l vrea Steaua pe Rîpă, nu înseamnă că-l şi transferă. Mai e mult pînă acolo".
- Piţurcă a înţepat-o ieri pe Steaua: "Luni seară, pentru cine a văzut meciul, Steaua în prima repriză nu a reuşit să ajungă la poartă".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
buseali
buseali  •  27 Octombrie 2010, 11:19

Pacat ca piti nu s-a uitat la meciul cu Dinamo.Circula o vorba:,,si la ce i-a folosit?,,Daca nu i-a placut la Steaua de ce tot vorbeste de aceasta echipa?I-mi placea mai mult cind tacea ,acum este o copie palida a lui Becali.

andrades
andrades  •  27 Octombrie 2010, 10:41
Postat de drdre pe 27 Octombrie 2010, 08:56

daca nici un antrenor nu la scos din echipa pe nicolita se pare ca are ceva valoare

@drdre da, valoare in ochii creditorului, si nu ma refer la valoare fotbalistica ci pecuniara... spera sa ia vreun milion jumate pe el... de-aia joaca asa constant si prost in acelasi timp

andrades
andrades  •  27 Octombrie 2010, 10:39

da valoare in ochii creditorului, si nu ma refer la valoare fotbalistica si pecuniara... spera sa ia vreun milion jumate pe el... de-aia joaca asa constant si prost in acelasi timp

Vezi toate comentariile (7)
Comentează