FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO 0-1

Miriuță e dezamăgit de jocul lui Dinamo: "Nu sunt mulțumit" » Ce măsuri îi așteaptă pe petrecăreții din lot

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:03

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit despre succesul chinuit obținut de echipa sa pe terenul lui Aerostar Bacău (liderul din C1), scor 1-0. Tehnicianul s-a declarat dezamăgit de jocul dinamoviștilor, vorbind și despre scandalul bahic care ar fi avut loc în hotelul unde "câinii" au fost cazați în Piatra-Neamț

"Important e că mergem mai departe. Meciurile de Cupă sunt dificile. Am dat șanse unor jucători care au jucat mai puțin, precum Corbu, Rivaldinho sau Bokila. I-am introdus pe Salomao și Nemec, care au adus prospețime, au marcat. Nu sunt mulțumit de joc, dar am menajat anumiți jucători azi. Importantă e calificarea, pentru că la un meci din Cupă se poate întâmpla orice.

Am auzit și eu ce s-a scris în presă (n.r. despre escapada lui Filip și a altor doi colegi). Nu cred, până la proba contrarie. O să am o discuție cu ei. Dacă e ceva, ne vom spăla rufele «intern». Dacă s-a întâmplat ceva, îi voi amenda, avem un regulament de ordine interioară. Mâine dimineață voi avea o discuție cu Filip. O să sun niște prieteni buni din Piatra-Neamț să-i întreb dacă e adevărat. Repet, eu nu cred, dar dacă s-a întâmplat, avem un regulament clar de ordine interioară. 

Sunt îngrijorat pentru meciul cu Viitorul, mai ales că ne lipsesc doi jucători importanți, Katsikas și Mahlangu (n.r. ambii suspendați).

Jucăm din ce în ce mai bine, dar mă preocupă faptul că nu marcăm, deși avem cinci-șase ocazii pe meci. Jucătorii din atac trebuie să fie mai concentrați. Nu sunt dezamăgit de Bokila, el a încercat să-și facă treaba, sper să fie mai bine pe viitor", a declarat Vasile Miriuță, la TV Digi Sport. 

"Nu știu dacă Nemec a scandat ceva împotriva Stelei la final. Poate în slovacă sau germană, pentru că nu înțelege deloc limba română"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Citește aici cronica partidei Aerostar Bacău - Dinamo 0-1

VIDEO cu cele mai importante faze

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mircea_deca
mircea_deca  •  27 Octombrie 2017, 17:49

haiiiiiiiiiiiiii dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

cobra_z
cobra_z  •  27 Octombrie 2017, 08:59

corbu a facut ceea ce nici o extrema de la dinamo nu face in momentul asta : a dat centrari precise .

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Octombrie 2017, 03:49
Postat de Costel Pisleaga pe 27 Octombrie 2017, 01:19

PENEDO - CORBU , NEDELCEARU , R.GRIGORE , OLIVA - P.ANTON , ST.FILIP - COSTACHE , SALOMAO , I.GHEORGHE - MOLDOVEANU !!!

Bine ma Lippi, pardon, CALINESCU ! :))) Rezerve ..Lupu si Kirita ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează