FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA - PETROLUL 0-1

Mititelu visa s-o elimine pe Steaua din Cupă: "Aveam mai multe şanse s-o batem, Petrolul e peste ea"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 septembrie 2013 11:21

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale cu Petrolul, scor 0-1, din cadrul "şaisprezecimilor" Cupei României.

"N-am fi reuşit să trecem de Petrolul indiferent cît de bine am jucat. Treaba noastră e să cîştigăm Seria a II-a, după aia să ne propunem obiective mai mari. Şi în acest meci am fost defavorizaţi de arbitraj. Nu ştiu ce să mai cred. S-a dorit ca Petrolul să meargă cu orice preţ mai departe.

S-a văzut diferenţa, au viteză mai mare, sînt mai tehnici, dar am fi putut să cîştigăm. Petrolul merge mai departe pe merit. Le doresc succes şi sper să cîştige trofeul. Petrolul şi Steaua sînt cele mai dificile adversare pe care le-am fi putut întîlni. Parcă era mai bine să dăm de Steaua, aveam mai multe şanse, pentru că Petrolul e peste ei în acest moment", a spus Adrian Mititelu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
flocirica
flocirica  •  29 Septembrie 2013, 21:30

alo! cap de damigeana? aveai mai multe sanse cu steaua zici? cred ca nu ti-a venit inca ciclul luna asta! hai baga bani in obeuri ca incepe sa-ti curga...

stiintza4ever
stiintza4ever  •  27 Septembrie 2013, 17:49
Postat de robotzel pe 26 Septembrie 2013, 22:07

lasa-l pe mititelu. nu incerca sa deslusesti mintea unui sclav. petrolul a fost mult peste craiova si craiova nu a fost in nici un fel dezavantajata asa cum spune asta. greseli de intampla peste tot. daca sunt prea multe impotriva doar unei echipe atunci este o problema.

Daca sunt prea multe impotriva unei echipe atunci e o problema? Te trezisi si tu din somn robotzel? Dezafiliera a fost asa o greseala care se intampla peste tot, infiintarea unei echipe direct in liga 2 e iar o greseala care se intampla, cum dreaq tot timpul gresesc toti impotriva Craiovei dar sunt greseli normale? Nu sunt genul sa generalizez, respect suporterii Stelei dar tu esti doar o oaie fara minte.

17.nentori
17.nentori  •  27 Septembrie 2013, 14:03

"S-a dorit ca Petrolul să meargă cu orice preţ mai departe. .....S-a văzut diferenţa, au viteză mai mare, sînt mai tehnici, dar am fi putut să cîştigăm. Petrolul merge mai departe pe merit."!!!!! Ăsta nu e sanatos! Se contrazice, ca un tâmpit, singur, numai lucruri care se bat cap în cap spune..., incredibil!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează