FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Moţi ratează derby-ul cu Rapid!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 22:59

Eliminat aseară, fundaşul nu va putea evolua în derby-ul de duminică


Minutul 39 al partidei cu Gaz Metan Mediaş a fost cu ghinion pentru Cosmin Moţi. Fundaşul dinamovist s-a plasat greşit la o pasă în adîncime către Vitinho, brazilianul a sprintat şi, în disperare de cauză, Moţi l-a călcat pe picior. Dinamovistul era ultimul apărător şi, în consecinţă, "centralul" bucureştean Radu Petrescu i-a arătat direct cartonaş roşu. Cel mai probabil, Moţi va fi suspendat două partide şi va pierde duelul din Giuleşti, cu Rapid, de duminică seară, dar şi etapa de după acesta, cu Petrolul.


"Nu cred că se impunea cartonaş roşu, cred că arbitrul s-a grăbit. A fost un duel umăr la umăr şi trebuia doar galben"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Matei s-a accidentat cu mingea!
Imediat după eliminarea lui Moţi, dinamoviştii au mai suferit o lovitură. Cosmin Matei s-a accidentat în încercarea de a bloca centrarea unui adversar. Mijlocaşul "cîinilor" a călcat pe minge şi a suferit o entorsă de gleznă. În funcţie de gravitatea accidentării, Matei ar putea rata derby-ul cu Rapid, de duminică. În locul său, Ciobotariu a introdus un fundaş, pe Scarlatache.

L-au contestat iar pe Marius Constantin!
Dinamoviştii au ţinut secret, dar au confirmat informaţia după ce a apărut pe site-ul LPF: înainte de etapa trecută, cu FC Vaslui (0-1), au contestat din nou dreptul de joc al fundaşului Marius Constantin, titular în echipa moldoveană. La fel s-a întîmplat şi-n tur, cînd "cîinii" au depus memoriu, care, între timp, a ajuns la TAS. În privinţa ultimei sesizări, Comisia de Disciplină a LPF a trimis cazul spre judecare către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, unde trebuie să se analizeze o altă speţă, similară, Dinamo cerînd, din nou, de această dată, suspendarea mijlocaşului vasluian Nicuşor Stanciu! "Vrem dreptate, Marius Constantin ca, de altfel, şi Stanciu nu au drept de joc, sezonul acesta, pentru Vaslui", au acuzat roş-albii.

Danciu-gol, menajat pentru Giuleşti
Unul dintre principalii puncheri ai "cîinilor" în acest sezon, Ionel Dănciulescu, 35 de ani, a fost doar rezervă aseară, pentru prima dată în 2012. A fost preferat Platini în locul său, Danciu-gol fiind menajat şi fiindcă duminică se joacă derby-ul din Grant, cu Rapid, iar Ciobi vrea să-l aibă proaspăt pe unul dintre veteranii echipei pentru week-end. (Adrian Tănase)

Surpriza Tameş
A surprins aseară titularizarea lui Iulian Tameş, refăcut după o contractură musculară căpătată la meciul cu Sportul (1-3), în urmă cu aproape două săptămîni. Mijlocaşul de 33 de ani mai bifase 45 de minute în 2012 în acea partidă cu "studenţii", fiind preferat titular în detrimentul lui Curtean. Alexe, noul inamic al suporterilor dinamovişti, a fost lăsat pe banca de rezerve. (Alin Grigore)

A bătut vîntul în tribune
Aseară a părut că stadionul din Ştefan cel Mare a suferit o suspendare din partea FRF. De-abia s-au strîns 1.500 de suporteri, majoritatea venind abia în minutele premergătoare startului semifinalei. Elevii lui Ciobi se uitau spre tribunele goale şi strîmbau din nas: "Mai bine jucam meciul la Săftica!". Cum a început meciul, au debutat şi primele apostrofări la adresa fotbaliştilor, mai mulţi fiind luaţi în colimator, alături de antrenori, acţionari şi de şefii LPF şi FRF. (Adrian Tănase)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
night_wolf
night_wolf  •  30 Martie 2012, 11:59
Postat de dianam88 pe 30 Martie 2012, 11:50

dar oare nu a vazut nimeni k akolo trebuia sa fie grigorie....moti venise la dublaj pt k grigorie il pierduse pe vitinho din marcaj.Deci dragi ziaristi dragos grigorie a fost in primul rand plasat gresit

Mda, stii la fotbal! Grigorie joaca de ceva ani la Rapid.

dianam88
dianam88  •  30 Martie 2012, 11:50

dar oare nu a vazut nimeni k akolo trebuia sa fie grigorie....moti venise la dublaj pt k grigorie il pierduse pe vitinho din marcaj.Deci dragi ziaristi dragos grigorie a fost in primul rand plasat gresit

bozgor
bozgor  •  30 Martie 2012, 10:44

moti? asta-i fotbalist?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close