FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA, JOI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcis Răducan: "Vor fi schimbări în echipă faţă de meciul de luni, trebuie să joace toată lumea" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, confirmă informaţia furnizată de gsp potrivit căreia suporterii roş-albaştrilor vor fi prezenţi diseară la partida cu Rapid şi spune că Marius Lăcătuş va opera modificări în primul 11 faţă de cel trimis în teren la întîlnirea directă dintre cele două formaţii de luni.

"Chiar dacă vom avea suporteri puţini pe Giuleşti, contăm pe ei, ştim că ne pot ajuta. Subiectul cu dimensiunile porţilor e închis, din punctul meu de vedere nu ar mai trebui să se discute despre asta. A fost jumătate glumă, jumătate remarcă, acum s-a încheiat totul.

Ne gîndim la meci, sper să trecem mai departe şi să mai facem un pas spre îndeplinirea unuia dintre obiectivele pe care ni le-am impus în acest sezon. Vor fi schimbări faţă de meciul din campionat, avem un lot valoros şi cred că toţi jucătorii noştri merită şanse să joace", a spus Răducan la Morning Sport, pe Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
flafy
flafy  •  11 Noiembrie 2010, 20:02

oricum dupa parerea mea Rapidul are jucatori mai valorosi pe cand steaua are jucatori foarte multi da fara valoare...in seara asta bate Rapidu iar finala cred ca va fi Dinamo- Rapid de si as prefera sa fie Dinamo-Brasov sau si mai bine Dinamo-Gloria Bistrita..bafta Rapid!

ersan
ersan  •  11 Noiembrie 2010, 18:38

Tatarusanu Martinovici Gardos Galamaz Latovlevici Szekely Bicfalvi Radut Matei Surdu Kapetanos!!! Sa intre pe parcurs :Stancu Tanase si Ricardo !!!!

raul_raul_game
raul_raul_game  •  11 Noiembrie 2010, 18:15

date dreq cand erai jucator de dadeai si tu mare rapidist si acum stai sa il pupi in cur pe becali pentru un pumn de fise..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează