FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BUZĂU - URZICENI, JOI, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI ANTENA 1, DE LA 20:30

Petrescu: „Semifinala, cel mai important meci din istoria clubului“

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a apreciat că partida contra Gloriei Buzău, din semifinalele Cupei României, este un meci de referinţă pentru istoria grupării alb-albastre. „Trebuie să facem faţă în două competiţii, cupă şi campionat şi este clar că abia peste trei-patru săptămâni voi fi mai relaxat. În acest moment nu am cum. Am stat numai în cantonamente în ultima perioadă. Partida de joi este importantă pentru mine şi cea mai importantă din întreaga istorie a clubului Unirea Urziceni“ a precizat antrenorul Dan Petrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  16 Aprilie 2008, 12:25

bai astia care huiduiti urziceniul....ia mai moale ca sunte-ti niste nimicuri....Urziceniul este o echipa buna si sunt sigura ca vom castiga...... nu vreau sa fiu rea....dar meritati sa va injur....dar totusi nu am s-o fac..;)

 •  15 Aprilie 2008, 23:13

BAI NESIMTITILOR CHIAR CREDETI CA NISTE NENOROCITI POT SA BATEA BUZAU, O SA VA INSELATI!!!!!!!!!!HAI GLORIA!!!!!!!!!!DAR ATENTIE!!!!!!!!!URZICENIUL A FACUT EGAL CU CFR ..........DECI A INCURCAT CFR-UL.......SI GIGI IA PROMIS,DIN CATE SE PARE LU BUCSARU CA URZICENIUL(FC VOLUNTARI)SA CASTIGE IN CUPA!!!!!!!!!!!!!

 •  15 Aprilie 2008, 21:27

petrescule o sa ai bataie mare de cap cu buzaul vei vedea mai ales ca norocul din tur adica golurile in ultimul min. sau pe sfarsit de partida s-a cam dus. vei avea de transpirat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează