FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII - U CRAIOVA ÎN OPTIMILE CUPEI ROMÂNIEI

Pîrvulescu: "Pornim cu prima şansă în meciul cu Universitatea Craiova!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Din punctul de vedere al conducerii de la Pandurii, sorţii au fost favorabili, urmînd să întîlnească în "optimile" Cupei Universitatea Craiova.

 

„Am vrut să jucăm acasă contra unei echipe mari. Dorinţa mi s-a împlinit, un meci contra Universităţii Craiova este o reţetă bună pentru că vom juca cu tribunele pline. Cred că pornim cu prima şansă din două motive, avem un ascendent moral după ce i-am învins cu 3-1 şi în al doilea rînd jucăm pe teren propriu”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pîrvulescu.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
teogama
teogama  •  10 Octombrie 2010, 08:05

Sunte.ti jalnici! Cu criza asta s-ar putea sa va gasiti loc si la anul! In campionat a fost intamplare,acum va fi altceva! Cu siguranta o sa luati 3.

hadrian40
hadrian40  •  29 Septembrie 2010, 19:13
Postat de jhaffy pe 29 Septembrie 2010, 16:54

oltean79 Merge si de 10 ori :*!!

jhaffy....eu in locul tau m-as ascunde ,nu de alta dar ...sunteti penibili ca sa nu te jignesc proFUND ..dar la asa patron asa suporteri...uita-te cat behaie behaila sef si mai scoate cornu din pajiste ashe peste 2-3 ani

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  29 Septembrie 2010, 17:26

sigur nu mai aveti voi norocu sa ne dati 3 si sa nu jucati nimic ...voi mai bine aveti grija sa cautati echipa cu care o sa fuzionati la anul :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează