FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 4-5 (DP)

Porumboiu: "Sînt dezamăgit. Sper să-l conving pe Lăcătuş să rămînă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune că nu are motiv să fie supărat pe jucători sau pe antrenorul Marius Lăcătuş, pe care speră să-l poată convinge să rămînă la echipă.

"Accidentările lui Milanov şi a lui Sînmărtean au fost pierderi importante. Sînt dezamăgit, pentru că am jucat bine. Am fost peste ei, am dominat.

Nu am nici un motiv de nemulţumire faţă de jucători. Cred că Lăcătuş va rămîne la Vaslui, dar nu am discutat cu el încă. Nu am nici un motiv să-l dau afară pe Marius, urmează să ne întîlnim zilele următoare şi să discutăm, sper să-l pot convinge să rămînă", a spus Porumboiu la "Fanatik Show", de la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
chefere
chefere  •  27 Mai 2010, 01:04

CFR CLUJ - EVENT! Super CFR Cluj! Tot asa si pe viitor! Doamne ajuta! Felicitari Vasluiului!

 •  27 Mai 2010, 00:47

speram ca Marius Lacatus sa ramana incontinuare la FC VASLUI,este un antrenor foarte bun si a demonstrat acest lucru,nu vrem antrenori straini il VREM PE LACAUS care a facut multe pentru aceasta echipa,a dovedit ca a fost o mare valoare atat ca jucator cat si in prezent ca antrenor.Felicitari echipei care astazi a dovedit ca este o echipa puternica si care inca are multe de aratat!!!

 •  27 Mai 2010, 00:42
Postat de pe 27 Mai 2010, 00:21

Felicitari CFR :)) Suntem cei mai buni :) Felicitari si celor de la Vaslui ... poate la anul va luati revansa... forta CFR!!!

pai si penalty-ul?furati in fiecare finala frate in campionat nu mai zic...sa dau ceva la toti ungurii din cluj mai ales echipe`i :|

Vezi toate comentariile (7)
Comentează