FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - ASTRA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Pregătiţi-vă de un meci închis! ”Aici nu e Real - Barca!” » Prima semifinală a Cupei se joacă azi, liveTEXT de la ora 20:30

În urmă cu 10 zile, Petrolul și Astra au remizat în campionat, 1-1
În urmă cu 10 zile, Petrolul și Astra au remizat în campionat, 1-1

Articol de , - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 09:37

Lucescu jr. prevesteşte o primă manşă a semifinalei lipsită de spectaculozitate: "Show-ul poate fi oferit şi de luptă, de tactică".

Petrolul e neînvinsă pe "Ilie Oană" în confruntările cu Astra. Dar Răzvan Lucescu nu consideră acest lucru un avantaj: "Trebuie să jucăm cu maximă responsabilitate, returul va fi cel ce va desemna finalista. Sper să plecăm în al doilea meci cu şanse mai mari la calificare. Partida va fi aspră, încrîncenată, bine pregătită tactic. Să evităm pericolele la poarta noastră! În rest, sîntem motivaţi şi pregătiţi".

Tactica "lupilor"? Lucescu junior a dezvăluit: "Nu pregătim meciul la egal. Spectacolul trebuie văzut altfel, nu veţi vedea Real - Barcelona, pentru că acolo totul e la alt nivel. Show-ul poate fi oferit şi prin luptă, nu neapărat prin numărul de ocazii. Petrolul şi Astra sînt bine organizate, ar putea exista şi anihilări".

Referitor la faptul că prahovenii au obţinut doar două puncte în Liga 1 cu el tehnician, Răzvan a precizat: "Timpul nu ne ajută, dar trebuie să obţinem ceea ce ne dorim. E nevoie şi de integrare a celor nou-veniţi. Muncim la propria organizare. Echipa e-n creştere faţă de anul trecut. Are mai multe puncte acum faţă de anul trecut".

6,00 e cota oferită de casele de pariuri pentru un nou 1-1 diseară. Un 0-0 are cota 7,00

5 victorii ale Petrolului şi două remize, ambele cu scorul de 1-1, s-au înregistrat în duelurile directe între "lupi" şi "astrali" pe arena "Ilie Oană"

"Acum zece zile, mi-am dorit o victorie, să încep cu 3 puncte. N-a fost să fie, putea fi şi mai rău, putea fi şi mai bine" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"Pentru un jucător, e formidabil să joace în astfel de meciuri. La asta visează, pentru asta se apucă de fotbal, pentru a evolua pe stadioane pline" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"Îmi doresc enorm să jucăm cu trofeul pe masă, calificarea se va decide la returul de la Giurgiu" (Florin Marin, antrenor Astra)

610598-caseta-petrolul-astra.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

"Să vedem cine e mai tare"
Ce spun fotbaliştii galben-albaştrilor? "E foarte important să ajungem în finală. Să ne demonstrăm în primul rînd nouă că putem trece peste un moment delicat. Să nu luăm gol şi să dăm cît mai multe miercuri, asta e ideea! Ar fi perfect", a comentat Hoban, care a înscris în prelungiri în ultima confruntare cu Astra (1-1). Geraldo ştie de ce vrea în finala Cupei: "Să jucăm cu Steaua acolo, ca să se demonstreze cine e cea mai tare echipă din România!".

Şedinţă cu fanii
Jucătorii Petrolului au fost băgaţi în şedinţă de către ultraşi, iar aceştia le-au cerut elevilor lui Răzvan să ajungă în finala Cupei României pentru a-i ierta că sînt aproape de a rata titlul de campioană. "Vă încurajăm, dar să nu ne luaţi peste picior!", le-au transmis suporterii fotbaliştilor.

Budescu şi Alibec, iertaţi
Căpitanul Astrei, Constantin Budescu, a revenit în cantonamentul echipei şi e anunţat titular diseară. Golgeterul giurgiuvenilor în L1, 10 reuşite, a fost pedepsit de către patronul Ioan Niculae pentru că i-a înjurat pe spectatori la meciul cu Pandurii (2-0). Budescu a ratat două partide de campionat, dar Florin Marin se bazează pe el. Şi Alibec s-a întors la antrenament, fiind iertat, de văzut dacă va fi păstrat azi în lot.

Schimbări la Astra
Dacă Daniel Isăilă miza pe Dani Coman ca titular între buturi, Florin Marin este tentat să-i dea credit diseară lui Silviu Lung junior, portar pe care-l cunoaşte bine de la prima reprezentativă. Măţel este aşteptat să joace din primul minut, simţindu-se mai bine după accidentare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
solomon_i
solomon_i  •  26 Martie 2014, 18:57
Postat de bridge_too_far pe 26 Martie 2014, 18:20

Nu prea am idee cu cine sa tin in seara asta .

Cu echipa care are ce-i mai multi romani pe teren. Care este aceasta echipa ?

goggu
goggu  •  26 Martie 2014, 18:24
Postat de tbone pe 26 Martie 2014, 18:08

nu e Real-Barca, se joaca Petrolu Ploesti - Astra Gr....adica 2 echipe mediocre care nu au fost in stare sa intre in grupele Europa League, dar au jucat macar 2 tururi preliminare, ceea ce nu putem spune despre rusinea de club DInamu, care joaca maxim 1 tur preliminar in fiecare campanie europeana....dar dupa pe forumuri toti descultii de suporteri fac misto de Steaua ca pierde cu Chelsea in UCL, desi Steaua a trecut 3 tururi preliminare in UCL ca sa intre in grupe, pe cand ei nu trec de primul tur in EL cu echipe gen Poltava-NEC-Knuttsprafaelag-Nentori-Eflasborg, mai zic?

Te rog sa nu-ti mai bati joc de New Dimano :)) au ei o tactica acolo., o sa ne ia prin surprindere si o sa castige Sampions Lig cand nu suntem atenti :))))

bridge_too_far
bridge_too_far  •  26 Martie 2014, 18:20

Nu prea am idee cu cine sa tin in seara asta .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează