FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D.P.

"Războinicul" Băluță pune tunurile pe arbitraj: "Sper să nu mai fim vânați de arbitri ca în meciul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 00:08

Alexandru Băluță, eliminat în minutul 64 de arbitrul Ovidiu Hațegan, a vorbit la finalul partidei din sferturile Cupei României cu Dinamo, fiind de părere că a primit pe nedrept cel de-al doilea cartonaș galben. 

"E fericire mare, îmi pare rău pentru cartonașul roșu. Și dinamoviștii au avut nenumărate faze în care trebuiau să fie eliminați.

Sunt foarte emoționat, mă bucur că am dat dovadă de caracter, colegii mei au fost imperiali și ne bucurăm că am reușit această calificare meritată.

Steliano a venit în palma mea, s-a aruncat pe jos. Nu cred că a fost nimic. Oricum, îmi pare rău, dar sper ca pe viitor să nu mai fim la fel de vânați, așa cum am fost la acest meci.

E clar că suferim în fața porții, trebuie să exersăm mai mult la antrenamente. Acum, ne bucurăm de calificare și după aceea ne vom gândi la următorul meci", a spus Alexandru Băluță, la TV Dolce Sport

CSU Craiova a eliminat-o pe Dinamo după loviturile de departajare (AICI ai detalii despre partidă).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2017, 14:24

cand o dati pe arbitrii gata vi sa urcat la cap ca santeti mari fotbalisti mare echipa

dubluv
dubluv  •  30 Martie 2017, 08:36

stie cineva daca Baluta e nepotul (sau alta ruda) fostului fotbalist de la Jiul si FC Arges?

vasileschi
vasileschi  •  30 Martie 2017, 08:14
Postat de observator_federal pe 30 Martie 2017, 01:18

Nu stiu daca Dinamo a "produs" filmul incriminant cu Baluta si megafonul; sunt altii mai motivati sa puna piedici Craiovei... Asa cum nu cred nici ca Hategan este dinamovist desi azi a faultat-o pe Craiova destul de vizibil. Noroc ca publicul din Severin a vrut dupa meci sa-i imbratiseze pe craioveni si nu pe Hategan ("aclamat" minute in sir pe stadion). Pe bune, măi Hategan, nu este frumos ce-ai facut azi, ai fost pe punctul sa strici frumusete de meci si sa provoci "incidente regretabile in tribune"!

Sigur Dinamo a trucat imaginile cu marele jucator Baluta cu megafonul la gura !!!! bravo domnule observator , si mai mult nu trebuia sa ia rosu aseara pentru ca domnul baluta nu s-a mai putut manifesta in fata publicului , si inca ceva toti albitri tin cu Dinamo nu ai stiut pana acuma !!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează