FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - ASTRA 0-0

Răzvan Lucescu: "Promit că vom da gol şi vom bate Dinamo duminică!"

Articol de - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 martie 2014 00:24

Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, crede că echipa sa este în avantaj după remiza de pe teren propriu cu Astra, 0-0, dar se aşteaptă la un meci foarte greu la Giurgiu.

"A fost un meci foarte greu, un meci pe care Astra în multe momente l-a controlat. Rezultatul este just, cea mai importantă perioadă a noastră a venit din minutul 70, cînd ne-am apropiat. Sînt două reprize de 90 de minute.

Mi-aş fi dorit să cîştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. Am întîlnit echipa de pe locul 2. Trebuie să recunoaştem că traversăm o perioadă dificilă în care nu prea avem realizări.

Noi plecăm cu un uşor avantaj, cel puţin psihologic. Nu a fost nici o diferenţă între Astra de azi şi cea a lui Isăilă, nici nu avea cum.

Noi atunci cînd trebuia să dăm mingea în dreapta o dădeam în stînga, şi în loc de înainte o dădeam înapoi.

Există o presiune din afară. Singurul lucru îngrijorător ar fi ca băieţii să cadă psihic, dar voi face tot posibilul să nu se întîmple asta. Le-am ţinut un scurt discurs în vestiar, cred că avem prima şansă la finală. Le-am zis că vor veni şi golurile, trebuie să luptăm în continuare. Promit că vom da gol şi vom bate Dinamo duminică!", a spus Răzvan Lucescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
corrral
corrral  •  28 Martie 2014, 16:34
Postat de buldogul_rosu pe 27 Martie 2014, 11:53

mucila o va duce pe fc petrolul pe locurile de retrogradare,sa nu zic ca in 2-3 ani va ajunge in divizia ei prefereta adica in "b"

cand va pica Petrolul in B voi veti fi deja de doi-trei ani acolo. ce mai face reconstructia la Dinamo, penibilule hihihahahahahaaaaa. ce-ati facut in cupa, v-au tavalit cakarezhele?! :)

ogica30
ogica30  •  27 Martie 2014, 14:32

nasol pentru petrolul greseala lor a fost sa-i aduca pe zicu si mutu si sa-i cedeze pe hamza si dore care sunt mult peste cea ce ofera mutu si zicu .

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  27 Martie 2014, 11:53

mucila o va duce pe fc petrolul pe locurile de retrogradare,sa nu zic ca in 2-3 ani va ajunge in divizia ei prefereta adica in "b"

Vezi toate comentariile (23)
Comentează