FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI

Regulamentul FRF dă naștere unor situații ridicole » Haos printre jucători: "Nu știu dacă să fac asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 08:42

Dinamo va juca împotriva lui Dinamo II în 16-imile Cupei României, iar jucătorii clubului sunt în dilemă.

Patrick Petre, fotbalist care evoluează pentru ambele formații, a vorbit despre acest duel inedit și a declarat că nu știe la ce echipă va juca și dacă să dea gol.

"Sincer, nu mă așteptam să picăm între noi. Important e că o să ne calificăm sigur mai departe. Este foarte ciudat. Nu știu unde voi juca. Probabil o să joc la Dinamo II, dar nici nu știu dacă să dau gol sau nu.

Toți am fost surprinși. Nici nu știm cum să reacționăm. Este ciudat. Nu știu dacă e normal, dar nu mă așteptam să picăm între noi", a spus Patrick Petre la Digi.

Citește și: Cupă cu defect » Situație incredibilă la tragerea la sorți de azi. FRF recunoaște eroarea: "Reparăm, dar la anul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
raszzvan
raszzvan  •  08 Octombrie 2016, 10:48

Daca ar fi dupa mine, as castiga cu dinamo2 si in meciurile urmatoare as baga jucatorii de la echipa mare la dinamo2, doar asa, sa nu uite federatia episodul asta. ar fi si mai bine daca ar castiga cupa dinamo2!! ar ramane in istorie rusinile astea de conducatori

317827231930285
Alfonso Senior  •  07 Octombrie 2016, 20:41

Cu asa staf pe care il are federatia acum, nu e de mirare ca nu s-au gandit, Idioti en corpore cu Burleanu in frunte.

yoz7777
yoz7777  •  07 Octombrie 2016, 16:01

Si cand ati vrea sa jucati, doar in finala? Sau ii este frica lui nea Ando sa nu mai scrie o pagina de istorie pentru echipa?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close